Rossz úton alacsony kocsival menetem és elkapta az elején levő műanyagot. Most lifeg, de nem esett le. Mennyibe fáj a javítása, érdemes e egyáltalán?
Figyelt kérdés
(Nem a rendszámnál hanem alatta az alváz elején)2019. dec. 1. 15:17
1/3 anonim válasza:
Ez lehet 10.000 és 1 millió ft között is.
Nem ártott volna írnod, hogy egy suzuki swiftről van szó vagy egy Lamborghiniről...
3/3 anonim válasza:
Te látod, hogy mi a helyzet! Látatlanban, főleg hogy azt se tudjuk milyen autóról van szó, lehetetlen megválaszolni a kérdést!
Egyszer sötétben, esőben elkaptam egy nyulat autópályán. Fékeztem, de esélyem nem volt elkerülni. Elrántani a kormányt nem akartam, mert rosszabbul jártam volna. A lökhárító, karosszéria megúszta, csak a lökhárító alján a gumi koptató pattant ki a helyéről egy helyen. Egy mozdulattal visszanyomtam, semmibe nem került.
Te látod mi sérült, törött, szakadt, mit kell cserélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!