Előfordulhat, hogy nem jó a kilóméter óra?
Mai napon megtettünk egy hosszabb utat 2 személyautóval...
Úgy volt, hogy én mentem elől, ismerős pedig mögöttem másik autóval...
Amikor megérkeztünk azt mondja nekem, hogy te aztán nem félsz a sebességtől.. Áhh, mondom 105 nem nagy sebesség egy ilyen úton... Erre azt mondja nekem: "milyen 105?.. 135"
Mondom milyen 135? Az óramutatóm alig volt kicsivel 100 fölött...
Erre azt állította, hogy nem láttam, hogy hogy távolodtak a fák? az ő mutatója már 130 felett járt és még így is jóval előtte jártam...
Utána mondtam neki hogy menjünk a városban is egy kört és nézzük mi a helyzet.. Ügyeltem, hogy 60 al óra szerint többel ne menjek, viszont ismerős azt mondja, hogy ő mutatója szerint ez 75 volt...
Ilyen létezhet??
Milyen gumi és felni van rajta, és milyennek kellene lenni azt tudd meg.
Az autód 60-at mutatott, a gps meg 72-t ??
Ott biztos van elektronikai hiba is.
Viheted szervizbe , de ha megtanulod hogy mikor mit mutat, akkor lehet úgy is menni vele.
Holnap mindenképp elviszem gumishoz/szervízbe és megnézetem aztán megírom mi volt a gond...
Egyébként 2002-es Opel Combo 1.7 tdi - ről van szó..
Haza küldtek a szervízből is...
Annyit mondtak csak, hogy most ezzel ők nem tudnak mit kezdeni, közlekedjek GPS sebessége szerint...
Tehát leráztak...
Borzasztó jó szerviz lehet az.
Egyébként menj gps szerint aztán megfogod tanulni, rögzülni fog hogy mikor mennyi az annyi és tudsz menni úgy.
Úgy lesz
Másnem átmatricázom😅😅😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!