Elkezdtem csinálni a B kategóriát. A kresz vizsgán átmenten 65 ponttal. Jogsim még nincs, most járok vezetni. Robogót vezthetek?
Nekem azt mondták kresszel már mehetek robogón.
Nem tuodom a szabályokat
Neked hazudtak.
Évek óta kering ez a "kresz vizsgával lehet vezetni robogót" legenda, de természetesen nem igaz.
Nem.
Remélem, a kérdés nem komoly :)
Anyuka aztán tudja...imádom az okos nőket😂
Nincs jogsid semmit nem vezethetsz.
De ha télen akarsz robogózni,akkor az elmeállapotoddal is bajokvannak!
"Ha egy olyan alap dolgot nem sikerült megtanulnod, hogy mit vezethetsz, ha lesz jogsid, akkor kezdek kételkedni abban, hogy a forgalmi szituációkat tudod."
Miből gondolod hogy nem tudom/nem sikerült megtanulnom mit vezethetek ha lesz jogsim?
Nem az volt a kérdés(ha még emlékszel) hogy B kategóriával mit lehet vezetni.
A kérdés lényegében arról szólt a sikeres kresz vizsga feljogosít e robogó használatára valamilyen formájában....
Arról én nem tehetek h aki mondta ezt nekem(anyám) még egy 40 évvel ezelötti világban él. Ezért kérdeztem rá, csak tudni akartam.
Ja és mondtam neked.....neked nem kell kételkedned abban h tudom a forgalmi szitukat is, majd a vizsgabiztos "kételkedhet".
Tipikus magyar mentalitas, ez a "köpködés"
Előre le kell írni az embert egy olyan dologban amit most kezdtem tanulni(vezetés)
"Remélem nem találkozok veled a forgalomban" vagy hogy is volt.
Ti jogsival a feneketekben születettek ,igaz?
De azért köszi hogy ennyit időt rá szánttál egy igen/nem es kérdésre :D
"enyi erővel minek kell tudnod hogy a stop tábla nem főútvonal tábla ha nem segít abban hogy milyen utánfutót vontathatsz a kocsiddal?"
Ezt elolvastam de nemtaláltam összefüggést a kérdéssel.... de ok biztos igazad van :/
"Úgy tűnik az a 65 pont is indokolatlanul jött össze.
Különben próbáld ki, menj robogózz egy kört a belvárosban. Ha megállít a rendőr, mond, hogy Anyukád ötlete volt. :)"
65 pont kell a sikeres kreszvizsgához, ezzel nem tudom mi volt a bajod.. mindenkinek annyi a ponthatár.
Te szerinted indokolatlanul jött össze, szerintem meg nem...
Menj el vizsgaboztosnak sztem , ha nem tetszik..
Még nincs robogóm ;) ha lenne is csak akkor mennék ha tudnam kresszel lehet e menni vele. De mint kiderült nem.
Ez egy laza piroskéz amugy ;) szép munka!
xDDD
Most vizsgázott kreszből és nem tudja, hogy jogsi nélkül nem vezethet 😂😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!