Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Rádió csere után nem indul az...

Rádió csere után nem indul az autó. Miért?

Figyelt kérdés
Rádió csere után nem indul az autó. Gyújtás van de ahogy ráindítanék nem csinál semmit. Mintha az óra irányából fura hangok jönnének. Nem teker semmit. Kialszanak a visszajelzők és ennyi.
2019. nov. 23. 21:20
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Lemerült az akku.
2019. nov. 23. 21:23
 2/3 anonim ***** válasza:
Gondolom nem közvetlen a csere után akartad beindítani. Több mint valószínű, hogy le merült az akksi. Kösd át úgy a rádiót, hogy csak gyújtásról működjön. Én is így jártam, hiába volt kikapcsolva, a cd-t akkor is kereste, délutánra elrendezte az akksit.
2019. nov. 23. 21:42
 3/3 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Tegnap kimentem tankolni. Hazaértem ( ez kb 5km ) aztán kicseréltem a rádiót, persze gyújtáson volt a kocsi kb. 20 percig. Miután megvolt a csere rögtön ráindítottam. Ekkor már meg sem nyekkent. Eddig soha nem volt ilyen problémám vele. Ma feltettem az aksit tölteni, beraktam az autóba és indult is szépen. Holnap megpróbálok ráméretni a generátorra a biztonság kedvéért mielött vennék egy új aksit. Köszönöm nektek a gyors segítséget.
2019. nov. 24. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!