225/45 R17 méret mennyire ritkaság téligumiból?
Nyárigumiból ugye nem annyira ritka, mert sokan tesznek az autóikra 17 es alufelnit nyáron, miközben az autója gyári mérete 15-16 colos. Télre meg teszik a gyári méretet.
De mennyire ritka ez a 17-es méret? Mert én ebben a 17-es méretben akarok télit venni, de eddig kb 10 helyről mondták vissza a rendelésemet, hogy nem tartanak raktáron, és nem tudják hogy mikorra lenne, így törlik a rendelésemet. Már 3 márkával is próbálkoztam, mindig különböző boltoknál. Ennyire nem használ senki 17-es télit 225/45 be?
"mert akkor miért veszel nyárra 17"-t"
Mert ez járt az autóhoz alapból gyárilag. Ha eladom és külön másik felnit, gumit, nyomásszenzort veszek, kifizetem a gumiszerelést, biztosan hatalmasat nyerem volna rajta, ugye?
A többi is bizonyára így van ha te mondod... Felőlem 20-ast is felrakhatsz gumihártyával. Én ellentétben veled, nem fogok ezen kötözködni. A te autód, te pénzed, azt csinálsz, amit jónak látsz.
Részemről befejeztem a témát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!