Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan tudok venni egy motorhi...

Márton240 kérdése:

Hogyan tudok venni egy motorhibás autót?

Figyelt kérdés

Szóval hogy én most 16 éves vagyok és szeretnék egy max 100.000ft ért egy autót vásárolni ami motorhibás vagy valami hibája van és megjavítani. Csak szórakozásból. Tisztába vagyok vele , hogy nem lehet az én nevemen,de majd iratom apáméra.

Nekem otthon azt mondták, hogy nem lehet autót átíratni műszaki nélkül.Ez igaz?ű

Esetleg nem tudok mondjuk egy roncstelepről kivásárolni egy autót?

Tudtok mondani tippeket, hogy hogyan tudnék a legegyszerűbben egy olcsó kis kocsihoz jutni?

2019. nov. 19. 17:19
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Marketplace műhelyek Jófogás hírdetései , de sajnos szinte mindig hulladékot fogsz ki tehát könnyű romot kifogni .....
2019. nov. 19. 17:35
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
sok külföldi kaki van amit alkatrésznek árulnak és van ami működőképes is azért..az olcsó és nem "kell" (idézőjelbe van) átíratni
2019. nov. 19. 17:44
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
De igen, lehet a neveden, tulajdonos bárki lehet. A műszaki állapotnak pedig nincs köze az adásvételhez.
2019. nov. 19. 18:24
 4/5 Nyakasparasztgazda ***** válasza:
56%
Kb fél éve megvehetted volna a Corsa mat. Hengerfej tömítést kellett cserélni.. de nem vetted meg, ezért megjavíttattam és már nem eladó
2019. nov. 19. 19:33
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi:) Majd nyáron gyűjtök egy kis pénzt és talán még lesz is belőle valami...
2019. nov. 19. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!