Webbáruházban rendelhető (4 literes) motorolaj,13 ezer Ft-ért olcsónak, drágának vagy átlagos árnak számít?
Figyelt kérdés
2019. nov. 18. 19:28
1/5 Nyakasparasztgazda válasza:
Nézd meg máshol is és döntsd el
2/5 anonim válasza:
Átlagos ár egy drágább márkának (Pl. Castrol)
3/5 anonim válasza:
Magasabb árfekvésű, de nem a legdrágább olaj.
4/5 anonim válasza:
A Liqui Moly 21000 volt a kocsimba. Így inkább az olcsóba sorolnám.
5/5 anonim válasza:
A 21000-es olajnál is van drágább. Akkor ez alapján a LM egy olcsó olaj?! Mert szerintem ez így nem jelenthető ki.
5 liter Castrol EDGE 5w30-ast szoktam venni az autómhoz. Van ennél drágább, de azért nem mondanám az olcsó áruházi ásványi no-name kategóriának. Fajlagosan ha a fenti árat vennénk alapul 16250Ft lenne az 5 liter. Sosem fizettem még érte ennyit. Persze biztos lehetne olyan boltot vagy márkaszerviz említeni, ahol még drágábban is adják.
Kérdező, van a neten rengeteg olajos webáruház! Látod az árakat, össze tudod hasonlítani. Ahogy írtam, van ennél drágább olaj is, de az átlagár fölött van egy nagyon kicsivel meglátásom szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!