Ti az autókat vagy a motorokat imádjátok?
Figyelt kérdés
Melyiket miért?2019. nov. 17. 20:52
11/15 anonim 

válasza:

Jobban preferálom aminek 4 kereke van.
12/15 anonim 

válasza:

Nem imádom, csak 1-2 érdekel az autókban. Volt egy időszak, amikor nagyon rá voltam kattanva a fejlődésükre (a motorokra értem: CDI, szelepvezérlés, stb.
13/15 anonim 

válasza:

Motorozni félek, autóm van, egy Swift, de inkább érzelmileg kötődök hozzá, semmi élmény, csak maga a tudat, hogy van , jó éezés, mem függök menetrendtől meg mástól sem.
21/f
14/15 anonim 

válasza:

Az imádat kicsit erős szó, de jobban lázba hoz egy szép sportkocsi, mint egy szép motor. De azért vannak motorok, amiket szintén megnézek, és lenyűgözőnek tartok.
15/15 anonim 

válasza:

Nem tudom, hogy a simson motornak számít-e, de autó előtt volt egy belőle. Szerettem vele menni, de cél nélkül sose ültem fel, hogy "na megyek motorozni", csak boltba/suliba/dolgozni stb. Az autóval ugyan így vagyok, csak ez biztonságosabb, kényelmesebb és bármilyen időben tudok vele menni.
Úgyhogy én az autót preferálom. (de nem imádom, inkább a hiányát utálom, ha szervízben van. :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!