Első autónak ez túl sok lenne?
Arra gondolok, hogy nem-e túl nagy a motor egy kezdőnek, vagy a fenntartása miatt megéri-e.
Nézd meg azt a kormányt, nem 319.000 van abban hanem inkább 519.000. Egyébként jó autó, ha rendben az előélete és karban volt tartva.
105 lóerő éppen elég hozzá, majdnem kevés is.
105 lóerő abszolút nem sok. Nekem 101 lóerős volt az első autóm 8 évvel ezelőtt, valamivel könnyebb kaszniban és nem éreztem úgy, hogy egy aszfaltszaggató van alattam.
Viszont feltétlenül szükséged van elsőre ilyen nagy autóra? A futásából adódóan, hacsak ez nem valami első tulajos, extrán karbantartott pályás autó volt (képek alapján nem így néz ki), legalább bőven lesz tapasztalatod a szervizekkel kapcsolatban.
Több mint 400.000-et futott. Nem nagy, sőt kevés ez a teljesítmény. A 2.0, 101LE-nek Rózsahegyen vissza kellett váltogatni. A szokásos fenntartások ilyen korú autóknál. Porlasztók, turbó, kuplung, + pár dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!