Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményetek Dacia...

Mi a véleményetek Dacia Dokkerrel kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Mindenképp benzinesbe gondolkodom, 1,6-os motorral. Nekem az a lényeg hogy igénytelen, de viszonylag jó kocsi legyen. Az úton való viselkedése nem érdekel, nem vágánykodni kell és nem is tervezek vele száguldozni. Csak az a lényeg hogy parkolható legyen.

Van egy kis büfém, a mindennapi hozzávalók beszerzéséhez kellene nagyobb raktér.

Egy ilyen típusú kocsival lehet hosszabb távra kalkulálni?

Köszönöm a választ!

2019. nov. 17. 10:58
 1/10 anonim ***** válasza:
Kifutott renault cuccokból épül. Nem rossz, teszi a dolgát, de tényleg csak helyi áruszállításra való. Hosszabb utakra, utasokkal nagyon fapados, kényelmetlen.
2019. nov. 17. 11:19
 2/10 anonim ***** válasza:

Szerintem jók azok, én is ilyet akarok venni.

Az úton is biztos jól viselkedik , mint egy ilyennek viselkedni kell.

Nagyon sok céget látok akik munkára használják, 2 személyesbe. Ha ott megfelel akkor egy magán embernek biztos hogy jó és tartós autó lesz.

2019. nov. 17. 11:23
 3/10 A kérdező kommentje:
Nekem csak az a lényeg hogy ne legyen állandóan motorprobléma vele vagy ilyesmi, a kényelem nem számít. Ha teszi a dolgát nagyobb szervíz nélkül pár évig akkor nagyon megérné. De ugye ez a széria még nem annyira ismert, kevés a tapasztalat róla.
2019. nov. 17. 11:23
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Renault benzinesekre nem sok problémát lehet hallani.

Sőt több autógyártó is rakta a saját autóiba, mint a Mercedes is.

2019. nov. 17. 12:19
 5/10 A kérdező kommentje:
Én is úgy gondolom hogy benzinesbe nem rossz a Dokker, még viszonylag az ára is jó, 1,5 milla körül kívül belül szép állapotút lehet kapni.
2019. nov. 17. 12:23
 6/10 anonim ***** válasza:
Elektronikus zűrök lehetnek, valamint nagyon csúnyán öregszik a belső tér. Kényelemmel szerintem semmi gond.
2019. nov. 17. 13:49
 7/10 A kérdező kommentje:
Elektronikus hiba mindenhol előfordulhat bármelyik márkánál. Az semmi ha esetleg az ablakemelő vagy ablaktörlő romlik el, azt meg lehet bütykölni pár forintból. Meg az se nagy probléma ha a belső tér elhasználódik. Amit használnak nap mint nap, az természetesen kopik, csúnyul.
2019. nov. 17. 13:54
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Ez hülyeség hogy nagyon csúnyán öregszik a belsőrész.

Megnéznék én egy full bőr belsővel egy autót, amivel dolgoznak, munkára használják hogy az mennyire öregszik.

Biztos csunyább lenne mint ez.

2019. nov. 17. 13:58
 9/10 anonim ***** válasza:
Kedves nyolcas, 6 éve van a tulajdonunkban egy Lodgy, újonnan vettük így tapasztalatból írom, hogy csúnyán öregszik, mivel olcsó anyagokat használtak. Kopog, nyikorog, foszlik, de ettől függetlenül ár érték arányban nagyon jó választás volt.
2019. nov. 17. 14:35
 10/10 anonim ***** válasza:
Használható, és jó motor az 1.6. Olyan 8 literes átlaggal megy.
2019. nov. 17. 23:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!