1990 Mercedes Benz E200 első projektautó céljából szerintetek mennyire lenne nagy butaság?
Hát szűz autót már nehéz manapság találni, de próbálkozhatsz hátha van még.
Mi az a szűz autó?
Egyébként #2 jól írja, egy semmi tucatautó. Szerintem ezek is rohadósak között vannak. Max nagy motorral, de ez a tipikus rajozós, cigány/gengszter autó volt.
Ha neked tetszik, vedd meg, de ennyi pénzért szerintem csak lomok vannak, Magyarországon ez az összeg abszolút a kínálat alja bontószökevény kategória.
Még mindig igaz, hogy az hobbiautózás nagyon drága. Pénztelenül nem megy.
W124 a 2 literes 4 hengeres szívóval erősen a német kispolgári kategória volt annak idején.
Sokat pillanatnyilag nem ér, valószínűleg később se fog, de hobbi autónak elmegy. A kocsi leggyengébb láncszeme a KE-Jetronic befecskendezés. Lényegében ez fogja meghatározni meddig használod az autót.
6 hengeres mindenképpen jobb befektetés, azoknak szépen megy fel az ára. A V8 pedig már most az egekben van és ott is marad.
Ha azt nézem, hogy valaha vissza fogom-e kapni a kocsiba fektetett munkának egy részét pénzben, akkor 6 henger...
Abból is a nagyobb, 3.2-es.
Kasztniból pedig egyértelműen kupé. Gondolom te se a zöldséges piacra járnál vele.
Ilyenre gondolok:
Ha alulról nem rozsdagombóc, akkor szépen lépked felfelé az értéke.
Menni nyugodtan, nem sietve elég egy dízel is, igaz ehhez a kasztnihoz kevés.
201-es merci nem tetszik? Szerintem szebb a formája, főleg a hátsó lámpái miatt.
Igaz kisebb méretre de cserébe könnyebb is és a 2,5 szívó dízellel már megy is, cserébe 5.5 litert eszik.
Ha értéktartót akarsz akkor itt is egy "különleges" motorút kell választanod.
Dízelben 2.5 Turbo
Benzinben 2.5 16V
A 124-eseket sajna nem nagyon ismerem de nem is igazán érdekeltek soha.
A 201-es szebb, a 126-os a csúcs... de egy 123-as meg nagyon jó oldtimer vas :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!