Hol vásárolhatok szivárványszínű halogén izzót?
Tudom nagyon hülyén fogalmaztam meg, de jobb szót nem találok rá. Vannak ugye azok a kékre festett izzók amik kékes fehér vagy hideg fehér fényt adnak meg van amiket sárgára festenek és azok meg nem a sima 2700k-3000k halogén sárgafény hanem elég erős citromsárga.
Viszont nagyon ritkán találkozok olyan halogén fényszórokkal amik ilyen világos kékes lilás fehéres színű valamilyen fényt szórnak.
Itt van egy kép ehhez hasonló: [link]
Mi lenne ezeknek a neve, hogyan keressek rá, egyáltalán lehet kapni itthon?
ilyenről még csak index izzóban hallottam,
Diadém pr21w pl
amúgy a rendőr pont hogy nem szarja le az E jelet, örül, hogy az van benne és nem kell vele szarakodni
egyszer vettem auchanban zöld színű H7 izzót
dobozon Xenon white volt, de a valóságban zöldes
megkérdeztem 2 járőrt a telepen, hogy ez így szabályos e?
igen, ha van benne E jel
a jogszabály által megadott fehér kategóriába sok minden belefér
Kiszámoljam, hány jüanba kerül egy E-jelet rágravirozni?
Hiába E-jeles, sosem kapott engedélyt.
Vagy adják hozzá a műbizonylatot is?
Pár éve a DLR lámpákkal volt elég nagy hiszti, az összes szar kínai utánzaton rajta volt az E-jel. Az egyik forgalmaző a műbizonylaton kívül egy belügyminisztériumi állásfoglalást is csomagolt a dobozba, mely szerint a konkrét típus jogszerűen használható.
Lehet, hogy E jeles, de nem mindegy, hogy csak odanyomtattak valamit (ha egyáltalán és csak a leírásban szerepel az E jel, a terméken pedig sehol), vagy ténylegesen bejegyzett száma is van.
Másik példa a CE jelölés, ott sem mindegy, hogy a Communautés Européennes-t, vagy China Export-ot jelölik.
#5 vagyok.
Elgépelés. DRL akart lenni természetesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!