Hol lehet valóban gyorsan szerezni jogosítványt? Bovebben lent
Azért ez függ attól is, hogy mennyire van hozzá érzéked. Van akinek megvan 35 óra után, de van akinek még a 70 is kevés..
Mégis mennyi idő alatt akarod megszerezni?
Bármelyiknél!
HA, ki tudod fizetni az oktatót. És HA, ráérsz mindennap menni.
#1 Rosszul tettem fel a kérdést. A lenyeg hogy olyan isokalt szeretnék ahol nem kell heteket/honapokat varni hogy levezethessek par órát.
#2 Mindenhol azt hallom hogy nincs eleg oktato, ezert eleg idejuk sem. Csak abban bizom hogy esetleg van valami dragabb iskola ahol gyorsabban le lehet tenni.
Első vagyok.
Én a LikeDrivenál tanultam, a kresz vizsga után kicsit több mint 3 hetet vártam az első órára, úgy, hogy sikerült kiválasztanom a legelfoglaltabb oktatót :) minden héten 3szor mentem vezetni :)
Így igaz, kevés az oktató, sok a tanuló. Sikeres kresz vizsga után, több hetet vagy akár hónapokat is kell várni, hogy valaki elkezdhessen vezetni. Az alap oktatás nálunk az, hogy egy héten 2-szer megy a tanuló 2 órát, vagyis heti 4 órára vállalja be az oktató a tanulóit. Vannak iskolák, akik ígérnek gyorsított vezetést emelt óradíjjal, de azt hogy ez hány heti alkalomszor hány órát jelent, azt iskola válogatja...Ne a neten akard kideríteni, érdeklődj több suliban személyesen.
Vizsgaidőpontot se egyik napról a másikra kap az ember, hát ha még bukik is, akkor ott hetek is eltelhetnek, szóval azon túl, hogy milyenek a képességeid rövid időn belül felkészülni a vizsgára, ilyenekre is számolni kell, mert plusz idő.
Szia! Attól függ melyik városban szeretnéd. Nálunk van ilyen gyorsított lehetőség. Egy ismerős kislány Júliusban 4 hét alatt végzett. Viszont kb áprilisban bejelentkezett az oktatóhoz, még jóval a kresz vizsga előtt, mert külföldön él és csak a jogsi miatt jött haza nyárra. Szóval, ha mindegy a város, akkor mondom mi a helyzet, viszont nem garantálom, hogy ha most jelentkezel, nem kell 3-4 hónapot várni az oktatóra. Ha meg annyit kell, akkor nincs értelme gyorsítottra menni, mert annyi idő alatt meg is szerezheted akár, viszont nem biztos, hogy az a jó oktató, aki azonnal tud fogadni.
Én speciel 4 hónapot vártam, mire elkezdhettem vezetni, november 15-én. Tele volt az oktató. Még most is van 6 vizsgázója, még az előző negyedévből. Viszont egy percet sem bánok a várakozásból. 11 órát vezettem még csak vele, de a 9. órán már nagyon jól ment, úgy, hogy teljesen 0-ról indultam. Most a vizsgázók érdekében múlt héten csak 1 órát vezettem, előtte héten csak kettőt. Mivel én csak 1 órákat megyek, így nem lesz olyan gyors, de nem is lóverseny. Viszont azt már most tudom, hogy így 11 órával a hátam mögött a youtube-on nézegetve a tanuló vezetős videókat, háááát, sokszor fogtam a fejem. Jó én sem vagyok hibátlan. Na, de hogy a vizsga előtt álló srác, nem nézelődik, csak meredten bámul ki az ablakon... Arról nem is beszélve, hogy a zebránál egyik sem lassít. Nekem úgy tanítják, hogy ha nincs gyalogos, csak lassítsak, ha van, értelem szerűen álljak meg. A kormányfogása némelyiknek katasztrófális.... Hogy engedi az oktató? Oké, hogy laza 17-20 éves srácok, de akkor is. A másik, hogy kikanyarodik és egyből vált 2-be.... Nekem úgy tanítják, hogy kikanyarodok 1-esben, aztán gázzal felviszem kb 18 km/h-ra, aztán rakom a kettest. Mondjuk én dízelesen tanulok. A videóban lehet, hogy nem dízelesen tanulnak és akkor lehet, hogy így kell. Oké, hogy fiatalok vagyunk és lazák, de nézelődjünk emberek..... Volt egy kb 30-as csaj a videóban, na ő bezzeg nézelődött... Bocsánat, de 32 éves fejjel, mazsolaként nem értem, hogy hogy engedik az ilyeneket vizsgára? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!