Szerintetek normális a harmadik óránál?
Sziasztok. Most tanulok vezetni. Eddig 3 órát vezettem le. Eddig nem igazán tetszik, nagyon bénának érzem magam, pedig egyszer se fulladtam le. Tanpályán tanulok, viszont szerintem nagyon rágörcsölök a dologra. Kicsit ugrálok a gázon, és ezmiatt növekszik a fordulatszám. Tolatnom is kellett, és már parkolnom a tanpályán, viszont nagyon nem érzem az autót. Nem tudom még bemérni,hogy mekkora az autó,mennyire mehetek közel a padkához, stb.. Azt mondta hamarosan forgalomba megyünk, viszont nem érzem magam még alkalmasnak rá. Sok figyelmet elvesz még a váltás, stb.. ami a közútra való figyelmemet rontja..
A ti tapasztalatotok érdekel, és véleményetek,hogy szerintetek ez normális vagy csak én vagyok ennyire béna?
Én az első alkalommal voltam pályán. És nem vezettem jobban miután kimentünk a forgalomba. Én még a vizsga előtt sem éreztem teljesen a kocsinak az elejét, hátulját és a kerekeit. Ezt közölzem is az oktatóval, aki próbált segíteni és adni viszonyítási alapokat.
Ezzel nem azt mondom, hogy te sem fogod, csak magamról tudom, hogy vizsgán is csak azért nem mentem neki a jobbra előre 90 parkolásnál a padkának, mert felette kilógott valami növény, és tudtam, hogy iszonyatosan allergiás az oktató arra ha neki megyek, de ez mentett meg.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!