Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miben jobbak az Opelek mint a...

Miben jobbak az Opelek mint a Fordok? Álltalánosságban kérdezem, csakmert az ittlevők 80%-a utálja a Fordokat, de isteníti az Opeleket, pedig egy kategória, ugyanolyan meghibásodási átlaggal.

Figyelt kérdés
2010. júl. 18. 12:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

15:33-as.

Kár volt beírnod a Toyotát... Hiába jó autó a Toyota itt úgyis megindul a háború, hogy egy hulladék.

Ui.: Én vagyok az Opeles aki el van szállva magától. :)

2010. júl. 19. 20:08
 12/15 A kérdező kommentje:

Kedves Omegás válaszoló, nem vagyok elfogult és elnézést kérek a megfogalmazásért, nem állt szándékomban megsérteni téged. Nem tudom hogy milyen Omegád van, de kérted hogy írjak gyorsabb autót. Így hogy nem tudok pontos adatot hogy mitől kell gyorsabbat írnom nehéz, de megpróbálom.

Ford Mondeo 3.0 V6 24V ST220

Ford Focus RS500 2.5

De ha megmondod pontosan az Omegád motoradatait mondok neked még gyorsabbat.

2010. júl. 19. 20:38
 13/15 anonim ***** válasza:

Az omegás:

Van egy A kasztnis 3000 es omegám meg egy 2.5 td-m. Illetve régen volt egy B 3000 v6-osom. Az A kasztnis az olyan, hogy ha kipróbálod nem szállsz ki belőle:)

2010. júl. 20. 15:57
 14/15 A kérdező kommentje:
Egyszer majd ha lesz rá lehetőségem akkor kipróbálom :)
2010. júl. 20. 18:21
 15/15 anonim ***** válasza:

Az omegás.

300-400 ezerért lehet kapni. De megy mint a barom. A nagy teljesítmény mellé még nem is kicsi a luxus benne. Az ár/érték aránya az omegának meg verhetetlen.:)

2010. júl. 20. 18:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!