MO-n tényleg minden eladó hülyének próbál nézni mindenkit?
Autókat nézegettem ma reggel és ahol nem volt kitakarva a rendszám lekérdeztem az ügyfélkapun a futásokat, hogy mennyire reális.
Elképesztő, hogy 10-ből 8 autó nem, hogy a múltban (mikor behozták nyugatól) tekert, hanem még a hirdetés sem jön össze az adatbázissal.
Itt van pl. ez:
Hirdeti 245e km-rel, képek, videó aztán 2017-ben volt benne 251, utolsó műszakin 3 hónapja 300e.
A másik "első tulajdonostól. MO-n márkaszervízből vásárolt" aztán ott van az ügyfélkapunk, hogy 6. tulajdonos, 2012-ben hozták be az országba 250e-rel...
Az emberek nem tudják, hogy ezekn ingyen és nyilvánosan hozzáférhető adatok?
Sajnos, a többség igen!
Mi anno szinte egész M.o.-ot bejártuk, míg végre egy elfogadható és valós leírású, állapotú autót tudtunk venni.
De olyanokba belefutottunk, hogy pl. egy jónak hirdetett kocsi ablaka is ki volt törve, meg próbaúton lerobbant a másik és szerencsére, mert majdnem megvettük és még egy csomó hazugság hazugság hátán, szóval NAGYON résen kell lenni még autókereskedésekkel is !
Aki akar és veszi a fáradtságot, az utána néz. Aki meg nem az úgy jár, hagyja magát átverni.
Szerinted a sok hirdetésben írt "svájci orvos házaspár hétvégi templomba járós autója volt" és hasonló dumák, mind igazak?! Ne legyél ilyen naiv!
A 6. tulajdonos nem jelent semmit. Lehet hogy valójában tényleg az első, vagy második gazdája volt az autónak. Ha pl szalonban készleten lévő autó volt, amit aztán lízingeltek cég nevére, később a cég megszűnt, csődbe ment, átnevezték, vagy hiteles volt, stb...
A "sok hülye" mint pl én, többek között ezért vesz új autót és nincs izgulni való az ilyen turpisságok miatt.
Sok vevő nem akarja vagy nem tudja lekérdezni az ügyfélkapun.
(Az autó a testvéremé, de ő külföldre költözött ezért eladó.)
Miért nem a testvére adta fel a hirdetést? Papírozás hogyan fog így lezajlani? A tulajdonos adatai? Aláírása? Majd a postán keresztül valamikor?
A lényeg tegyél le neki az asztalra 2.200.000-et, utána nem fogod tudni átíratni az autót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!