Ha nincs még a nevemen az autó kivonhatom a forgalomból?
Sajnos vásároltam egy autót magánszemélytől és nem vittem el megnézettetni, de a valódiság vizsga meg volt. Miközben hoztam haza, éreztem, hogy a fék nem jól fog így elvittem szerelőhöz. Ott kiderüld, hogy életveszélyes az autó, el van rohadva az alsó ív és még rengeteg más baja van. Többet kéne költeni rá mint az autó vételi ára (280000Ft). Az autó nem mai darab, nem érdekel a pénz sem, csak nem akarok rá többet költeni (átírás, illetékek) csak meg akarok tőle szabadulni. Hogyan tehetem ezt meg, ha nem írtam át?
Tudom, nagyot hibáztam, kérlek ne olyanokat válaszoljatok, hogy felelőtlen voltam, mert tudom és rettentően nyomaszt a dolog. Köszönöm a válaszokat!
Ott kezdődik, hogy kivonatni nem tudod. Az a világ már rég megszűnt, hogy kivonatod végleg, aztán elrohasztod a hátsó kertben. Annyit tudsz tenni, hogy meghirdeted így, ahogy van. Valami rézbőrű elviszi és az ő gondja onnantól.
Vagy begurulsz vele a legközelebbi bontóba hátha átveszik így is és elintézik a kivonást.
Ha az eladó bejelenti, te meg nem, akkor hivatalból kivonják
(Jártam így, én voltam az eladó, megkaptam a kivonásról a határozatot)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!