1.3 millió forintért milyen autót ajánlotok menősködésre?
1.3ból nem kapsz releváns autót a menőző kategóriában
Ezt kéne felfogni
1.3-ból vegyél valami kis ccm-es benyát
Igazán nincs mit, nekem csak azért nem lett, mert akkor nem volt értelmes darab a kínálatban, amikor kerestem. Mármint Astra Coupe. Így lett Golf IV, aztán elkapott a VW-es gépszíj :D
Ha ennyiből menőzni szeretnek, akkor nem a már elcsépelt tömeg autókat nézegetném, hanem valami youngtimert vagy veteránt.
Egy öreg cápa bmw nagyobb feltűnést kelt, mint az ezredik e46 320d.
1.3 milióból hol kap normális cápa bmw t amit meg is néznek? Mert egy rohadó, lassan széteső szart nem néznek meg. 1.3 ért meg csak ilyen van. Egy M5 cápát megnéznek, csak éppen 5-6-7 millió, és lehet is rá költeni könnyen.
Passat meg golf 4 az pont nem menő, mivel minden hülyegyereknek az van, és teljesen elrontották az imidzsét. Amúgy sem menő autónak készültek.
Ami menő az nem a Volkswagen konszern.
Ennyiből én nem tudok menő autót írni.
A menő az egy gyáriag opc opelnél kezdődik, és onnan folytatódik csak. Egy opc insignia, az már urasabb, nagy, megnézik, és nem hülyegyerek májer autó, nem fingottak le őket a boyracerek vasárnap este a kollégiumoknál. Csak ez már 4 milió.
Szóval nincs esélyed olyan autóra amit megnéznek és nem röhögnek ki vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!