Sziasztok! Tulajdonképpen a kérdésen az volna, hogy első autót szeretnék venni. Az álom autóm a Peugeot 407. Nem mai autó tény, sőt lehet csak kínzás 200, esetleg 300 ezer körül megvenni egy ilyen autót. Weboldalak alapján 200-300 ezer km van egy-egy autóba. Tulajdonképpen ez nagyon sok, nem tudom mennyire lehet széthajtva ennyi km-el. Maga a konkrét kérdésem arra irányulna, hogy megérni magát a típust megvenni ennyi km-el ennyi pénzért, vagy inkább vessem el azt az ötletet? Nagyon szépen köszönöm a válaszolat!
Simán lehet 200-ért sokáig jól működő autót venni, csak sokszor kell nézni a hirdetéseket, mert akár 2-3 órán belül elkelnek ezek. A kérdésben szereplő típust viszont nem ismerem.
2019. nov. 8. 20:27
12/21 anonim válasza:
Matiz a te/kezdő/autód
2019. nov. 8. 20:40
13/21 anonim válasza:
24 éves fapados Swiftet vettem ennyiért, friss műszakival. Csodát nem vártam tőle. Addig használtam amíg ki nem rohadt alólam. Az 2-3 év volt.
Ennyi pénzért sajnos csak tényleg ilyen rozsdás, ócskavasak vannak. Ha szerencséd van, akkor találsz olyat ami még elgurul alatt rövid ideig.
2019. nov. 8. 21:01
14/21 anonim válasza:
Attól hogy első autó még nem kell bontószökevénynek lennie,annyira utálom ezt a gondolkodást hogy mindenki a legalját akarja venni mert hú első autó
Ha nincs félretéve legalább mégegyszer ennyi pénz az autóra akkor szüneteld az autóvásrlást és gyűjts legalább 2-3-szor ennyit,mert ebben nem lenne köszönet
2019. nov. 8. 21:41
15/21 D. Brasco válasza:
200ezerért jobb biciklit,közepes robogot vagy szar autot adnak.........azaz az aktualis műszaki vegeig hasznalhato swiftet corsat puntot cliot meg tarsait......amik egyebkent mar most a foldon huzzak a belüket....
Tudom, most le leszek pontozva, de leírom, mert van remény: én még nyáron vettem egy 2005-ös 1.5 dCi Renault Thalia-t (65 lovas) 200 ezer Ft-ért. Az autó generátorhibás volt, fél évet állt, de lábon jött haza 50 km-t. Azóta csak tervezett javítások miatt volt szervizben, mindig elvisz mindenhova 4,2-4,5 literes átlaggal. A világ minden kincséért sem adnám el. Ja, és ugye szarfrancia (Mármint szar annak, akinek nincs).
2019. nov. 9. 08:23
18/21 anonim válasza:
Szia! Astra G-t tudsz talán ennyiből venni, vagy esetleg egy Daewoo Kalost, bár nagyon át kell őket nézni, mielőtt megveszed. :)
2019. nov. 9. 14:55
19/21 anonim válasza:
Legyünk kicsit álnaívak...
Amely autó rendelkezik 1-2 év műszakival,az /elvileg/ nem lehet annyira lepra állapotban mint ahogy itt felvezeti mindenki,hiszen meglehetősen szigorú feltételeknek kell eleget tenni egy vizsgaállomáson.
Hacsak nem egy tulok cigány vasas szarta tele 2 év alatt és hajtotta olaj nélkül.
Namármost aki egy ilyen kólaszinü ősembertől vásárol,az totál meg is érdemli a sorsát.
Összefoglalva: minden azon múlik,kitől veszel járgányt.
2019. nov. 9. 16:37
20/21 anonim válasza:
Hát ne haragudj, de én a helyedben egyáltalán nem vennék semmilyen 406-ost, öreg, elavult, avittas dizajnu autók, haknis elektronikaval, csak a bajt, gondot hoznad a fejedre... Gyűjteni kellene hozzá és pl egy jobb állapotú F Astra...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!