BMW735. Miért van ilyen kevés (14) jelenleg a hasznaltauto.hu-n? 3600cm3,2002-2003 évjárat.
Figyelt kérdés
Érdekelnének még a pozitiv-negativ velemények. Csak benzines érdekel, a fogyasztása NEM.2019. nov. 7. 13:34
11/19 anonim válasza:
Grat, azért egy milla mindig legyen készleten.
12/19 anonim válasza:
Én azon csodalkozom, hogy ilyen sok van. 14 db nem kevés ilyen autóból, és ugye a 735 csak egy adott motorvariánst takar.
13/19 anonim válasza:
Azért nincs, mert ezek a kocsik bontottan többet érnek, mint egyben.
14/19 A kérdező kommentje:
11-es: van!
2020. jan. 10. 13:38
15/19 anonim válasza:
NEkem mindig az jut eszembe a hasznalt bmwkrol hogy ujra nincs penze de menozni akar.
A suzukisok altalaban a realis vilagban elnek, valoszinuleg az enkepuk hs sokkal valosagkozelibb mint a hasznalt bmwseke.
Ha boldog vagy vele, hasznald egeszseggel, en gyakorlatias szempontok alapjan veszek autot, nem az almaimat kergetem es nem masok altal lerugott expremium autokra nyaladzok..
16/19 A kérdező kommentje:
Hát pedig..
Van a BMW mellett egy 1992-es Reanult R19, Van egy 2003-as VW Caddy, és nemrég adtam el a Suzuki WagonR+-t...
2020. jan. 10. 15:59
18/19 anonim válasza:
Mert egyébként se adtak el belőle sokat. A 30d kb ugyanúgy megy és fele annyit se fogyaszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!