Astra G/Focus I/Bora 1.6 benzinesekből tényleg pénztemetők?
kb. 650-700 ezret szánnék a vételárra. Ezek az autók tényleg pénztemetők?
Válaszokat köszi!
Astra G ha ecotec motoros akkor tudja zabálni az olajat, de nem mindegyik.
Valamelyik semmit nem zabál, valamelyik 10e alatt 1 litert van ami 2-3 litert....
Ezt leszámítva nem igen lehet pénztemetőnek nevezni egy G Astrát...
Többit nem ismerem.
Tudod mi a pénztemető? pl. egy w140 bálna merci :D
Barmi tud pénztemető szar lenni amit lelaktak.......
Ennyiert amugy szerintem g astrabol meg focusbol lesz olyan állapotu amit meg is mernék venni!
Köszi, ment a zöld kéz! Tartok ettől az autóvásárlástól, hogy kb. csak a lerugdalt temetőket árulják, meg a sok bosszantó 150 ezer km-es P-s meg R-es rendszámú...na ilyet tuti nem!
Ismerősi körben van egy kis 1.4-es Fiesta amit kb. 600 ezer fele vett meg, egy év alatt 1 millát költött rá, most kb. minden újra kezdődött rajta és vasáron tudja eladni...:/
Ha nem értesz hozzá akkor vigyél valakit aki ért hozzá és alaposan át kell nézni.
Kasztnit mindenhol, sárvédők, alja...
Elmenni próbakörre, megnézni van-e egyenesfutása, nem kopog-e valami, féket kipróbálni rendesen.
Átnézni a belteret, hogy nem ütött-kopott-e.
Motorteret, hogy nincs-e olajfolyás valahol vagy valami kókányolás.
700e-ért azért már szerintem kapni jó G astrát.
Egy csóringernek minden kocsi pénztemető,ez márkafüggetlen,hisz nincs olyan autó amit ne kéne szervizelni,karbantartani.
Tehát ha csóró vagy és szart veszel,lehet szidni a bokrot.
Egy millát egy év alatt a Ferrari sem visz el,ez magyar népmese
Utolsó: szerintem kettőnk közül te lennél csóró legfeljebb. Nekem az autó közlekedni kell nem végtelen összegeket költeni rá. De fogadjunk, milliós fizud van és zsebből kivágsz egy M3 szalonárat:)
Többieknek köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!