Ez reális ár volt az autószerelőnél?
2005-ös autón cserélt fékbetéteket, féktárcsákat (én vittem az alkatrészeket).
Leszedte a nyári gumikat, feltette az acélfelnin lévő téli szettet.
Ezért fizettem 30 000 Ft-ot.
Reális, vagy palira lettem véve?
Azért, mert nincs még tapasztalatom az árakkal kapcsolatban.
#12 ezt itt csak akkor fogod megtudni, ha a szerelőd olvassa ezt és válaszol.
Megrendeli a nagykerből [nem tudjuk mekkora kedvezményt kap], ráteszi a haszonkulcsát [nem tudjuk mennyit] és pont annyiért. Ebben így kicsit sok az ismeretlen.
Az egyetlen amit ki tudsz deríteni, az a nagyker ár, de azzal nem sokra mész.
Értem, köszi.
"A gyári alkatrészt pedig szinte biztosan nem kapod olcsóbban, mintha ők adnák Neked, azt értelmetlen vinni."
Kb általában 30-40%-kal kapom meg olcsóbban ugyan azt a gyári alkatrészt, ha máshol veszem. Közvetlenül az importőrtől szoktam vásárolni, aki amúgy kisker-nagyker is egyben. A márkaszerviz is innen veszi, csak jó nagy adag haszonkulcsot rak rá. Sőt, márkaszerviz és márkaszerviz között is óriási árkülönbségek vannak. Egyébként zsu.hu-n kovácsautón is vannak gyári alkatrészek. Nekik szintén ugyan ez a beszállítójuk. Jóval olcsóbbak, mint a márkaszervizes alkatrészárak.
De nyilván márkák között is lehet eltérés, lehet hogy van ahol kifejezettem olcsó a márkaszerviz, de ilyen márkához még nem volt szerencsém.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!