Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Új autó vásárlás?

Új autó vásárlás?

Figyelt kérdés
Új városi autót szeretnék venni max 3.5 millióért kp-ben. Az akció feltétele minden esetben ügyvédeket, orvosokat, cégeket illet meg? Tehát én, mint “munkás” ember az akcióra nem vagyok jogosult, vagy ez esetben más a feltétel? Gondolok itt a kötelező garanciális szervizre, stb.
2019. nov. 3. 19:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

valamennyi (max 150k ) "kedvezményt" minden kereskedő ad

azért van választék ennyiért

Kia Picanto

vagy Suzuki Ignis

vagy Toyota Aygo-t

esetleg egy alap Opel Corsa

de ha készleten lévő kocsit viszel el abból nagyobb kedvezményt szoktak adni, de akkor is max 200k ebben az árkategóriában

2019. nov. 3. 19:56
 2/13 anonim ***** válasza:
91%

Linkeld már be, hogy hol van olyan akció ami munkakörhöz köti az új autó vásárlását...

Vagy szimplán az a bajod, hogy keveset keresel?

Mert akkor rossz kategória

2019. nov. 3. 20:09
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
A kötelező szervíz minden autónál kell a garanciához...
2019. nov. 3. 20:14
 4/13 anonim ***** válasza:
50%

Nemrég vettem autót, tudom mi a helyzet ebben az olcsó kategóriában. Én 6.5 milliós listaár helyett 4.5 millióért hoztam el az autóm, tele extrával, közel 5 méteres szedán.

3.7 körül egy alap Corsa talán kijön klímával, de az alap is már rendesen felszerelt és mégsem egy Swift (nem leszólni akarom, de tudom mit írok). Ha 1 milliót bevállalnál lízingben akkor sokkal több lehetőség lenne, viszont így ha a maximális keretet betartod akkor marad a Dacia, Suzuki, Lada... és amilyen lízingdíjak vannak megéri ebben gondolkozni.

2019. nov. 3. 20:49
 5/13 A kérdező kommentje:
Persze utolsó ez jogos, ha már nem sokkal drágább, akkor inkább egy Opel. Bár a Suzuki is egy nagyon jó autó, nem mintha érdekelne, ha ezért fikáznának, tény, hogy jól se esne.
2019. nov. 3. 21:05
 6/13 A kérdező kommentje:
Az legújabb F Corsa például baromi jól néz ki. Tudomásom szerint 4 hengeres motorral érkezik.
2019. nov. 3. 21:07
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

"Az akció feltétele minden esetben ügyvédeket, orvosokat, cégeket illet meg?"

Gondolom az ilyen "kamarai" kedvezményekre gondolsz. Ez nincs központilag szabályozva, minden autómárkánál más. Pl van olyan márka, ahol az őstermelőktől kezdve, a vállalkozókon át a közalkalmazottakig nagyon sok mindenkinek ad a listaárból alkudozás nélkül 10-20% kedvezményt. Ami nem olyan kevés ám! Egy 5 milliós autónál kapásból akár 1 milla alapkedvezmény.

2019. nov. 3. 22:31
 8/13 anonim ***** válasza:

F Corsa 4 millió fölött indul full fapad alapfelszereltséggel + forgalomba helyezés. Nem hiszem, hogy 3,5-ért megkapod.

Egyébként mindhárom a típushoz elérhető benzinmotor 3 hengeres. Az 1.5-ös 100 lóerős dízel 4 hengeres.

[link]

2019. nov. 3. 22:41
 9/13 anonim ***** válasza:
56%

Az 5 ajtós alap Corsa csak 3,44 milliótól indul, de az persze nem a legújabb

[link]

Picanto 3,67 millióért már nem alapfelszereltségű

LX, 1,25 MPI+ADA és Comfort csomagok (abban van minden, amitől használható lesz)

2019. nov. 4. 00:24
 10/13 anonim ***** válasza:

link lemaradt

[link]

2019. nov. 4. 00:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!