Új autó vásárlás?

valamennyi (max 150k ) "kedvezményt" minden kereskedő ad
azért van választék ennyiért
Kia Picanto
vagy Suzuki Ignis
vagy Toyota Aygo-t
esetleg egy alap Opel Corsa
de ha készleten lévő kocsit viszel el abból nagyobb kedvezményt szoktak adni, de akkor is max 200k ebben az árkategóriában

Linkeld már be, hogy hol van olyan akció ami munkakörhöz köti az új autó vásárlását...
Vagy szimplán az a bajod, hogy keveset keresel?
Mert akkor rossz kategória

Nemrég vettem autót, tudom mi a helyzet ebben az olcsó kategóriában. Én 6.5 milliós listaár helyett 4.5 millióért hoztam el az autóm, tele extrával, közel 5 méteres szedán.
3.7 körül egy alap Corsa talán kijön klímával, de az alap is már rendesen felszerelt és mégsem egy Swift (nem leszólni akarom, de tudom mit írok). Ha 1 milliót bevállalnál lízingben akkor sokkal több lehetőség lenne, viszont így ha a maximális keretet betartod akkor marad a Dacia, Suzuki, Lada... és amilyen lízingdíjak vannak megéri ebben gondolkozni.

"Az akció feltétele minden esetben ügyvédeket, orvosokat, cégeket illet meg?"
Gondolom az ilyen "kamarai" kedvezményekre gondolsz. Ez nincs központilag szabályozva, minden autómárkánál más. Pl van olyan márka, ahol az őstermelőktől kezdve, a vállalkozókon át a közalkalmazottakig nagyon sok mindenkinek ad a listaárból alkudozás nélkül 10-20% kedvezményt. Ami nem olyan kevés ám! Egy 5 milliós autónál kapásból akár 1 milla alapkedvezmény.

F Corsa 4 millió fölött indul full fapad alapfelszereltséggel + forgalomba helyezés. Nem hiszem, hogy 3,5-ért megkapod.
Egyébként mindhárom a típushoz elérhető benzinmotor 3 hengeres. Az 1.5-ös 100 lóerős dízel 4 hengeres.

Az 5 ajtós alap Corsa csak 3,44 milliótól indul, de az persze nem a legújabb
Picanto 3,67 millióért már nem alapfelszereltségű
LX, 1,25 MPI+ADA és Comfort csomagok (abban van minden, amitől használható lesz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!