Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen családi autót ajánlanát...

Milyen családi autót ajánlanátok 600e ft-ig ami többnyire kisvárosban lenne használva de néha pár 100km is beleférne?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy pár kmre inkább bicó,de a gyerkőcöket vinni meg cuccolni az nem opció. Tehát valami olyan kell ami nem is veterán korú de mégis viszonylag használható mindenes.

2019. nov. 1. 10:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
22%
600kért családi autó????
2019. nov. 1. 10:38
 2/12 Nyakasparasztgazda ***** válasza:
82%
Kinek mi a családi? Nekünk a Punto II ...
2019. nov. 1. 10:43
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
írnál pár példát milyen autókon gondolkodtál?
2019. nov. 1. 10:46
 4/12 anonim ***** válasza:
14%

Mi számít neked családi autónak?

Ennyiből kapsz vállalható állapotú benzines Golf IV, Astra G kombit.

Vagy, ha már szaporodni van ész pénz nélkül, akkor csok, babaváró, meg családi autós kedvezményt összeharácsolod aztán veszel 3 millióért valamit

2019. nov. 1. 11:42
 5/12 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Remélem a te gyermeked az anyukádtól fog születni! Kócsag, nem brazil vagyok hanem kiütötték alólam a másik autómat és kellene egy alternatíva egy időre. De amúgy ebbe a kib @szott országba szerintem nem meglepő, hogy sok embernek csak egy olcsóbb autóra van pénze.
2019. nov. 1. 11:50
 6/12 anonim ***** válasza:
84%

Mi 1 éve vettük pont tegnap 550-ért a Seat Alhambrát. Nos, jó sok rá lett költve, de működik (1.9tdi) városba is szépen megy, néha kikormolom és ennyi..

De nektek lehet inkább egy 1.9 jtd Multipla kellene, nem azért, de 4 ismerősöm csak városba használja a jtd-t és köszönik, jók. Vagy a benzines.. de a 1.6 motor nem a legerősebb láncszem.. De legalább tudod mondani, hogy mégsem dízelt használsz városba. De ha már itt tartunk és elég a szűkös 5 hely akkor WagonR+ is opció, vagy Daewoo Tacuma - utóbbi nem is olyan rossz ötlet 1.6 Opel motor ,öhm, gm olaj olcsó ha kéri, nem nagy dolog tartani a csomagtartóba 1-1 liter gm olajat és pár száz km alkalmával rá-rá tölteni. Legalább figyeled a nívó pálcát, nem rozsdásodik be :D

Van élet ám 600 ezer körűl is, csak komprumisszum a kulcsszó.

2019. nov. 1. 11:53
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, ne háborodj fel, sajna már a több gyerekesekre is harapnak az emberek, ilyenkor gondolom azt, hogy ez a mocsok fidesz hogyan árt a jövőnek, az ellenzékiek ha hatalomra kerűlnének az sem lenne kizárt, hogy közös család égetéseket tartanának mert "4 éve a mi adónkból vettetek" alapjába véve egy gonosz világot élünk, nem szabad a szívedre venni ezeket, bár szerintem is szánalmas dolog összemosni a megélhetési gyerekvállalókkal ( igen a cigányokkal ) összehasonlítani az amúgy több gyereket is tervező magyarokkal ezt, de hát ügye az uszítás mindenhol alap dolog, béke, nyugalom az túl uncsi..

De az Opel Zafira sem rossz ötlet.

2019. nov. 1. 12:00
 8/12 A kérdező kommentje:
2 gyerek még nem az ész nélküli szaporodás szerintem. És nem tizenévesek diszkóbalesete a gyerekeim , hanem harmincas éveiben járó megfontolt emberek gyerekei.
2019. nov. 1. 12:09
 9/12 anonim ***** válasza:
38%
Mazda 3,de csak benzinest. Nálunk 2 gyerek van + 1 kutya,lehet bele pakolni is. Nagyon kényelmes,tágas. Mi is átmeneti autónak vettük 1 évre,4 éve megvan,és amíg lehet nem is akarunk megválni tőle. 13 éves. Alig hibája volt eddig.
2019. nov. 1. 13:02
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó, milyen Mazda 3-at veszel te 600-ért? Szitává rohadtat max.

Kérdező 600-ért G Astrákat nézegesd szerintem.

2019. nov. 1. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!