Első autó friss jogosítványos vezető számára mit javasoltok?
Városba? csak mert oda való a szaladgálós autó....
nem rossz választás a swiwt amúgy
Ellentmondásokba kavarod magad, ennyi pénzből az legyen a legkevesebb gond hogy nem biztonságos, és ez nem vicc. Nekem fontosabb hogy ne locsoljak rá évente irreális összeget egy autóra...
Gyanítom hogy egy Astra-val nem fogsz annyit autózni jelentősebb gond nélkül, mint a Swift-el.
Kezdőként ráérsz azzal foglalkozni, hogy legyen fogalmad a kiadásokról, közlekedésről. Utána a második autót már érzelmi alapon is veheted, de legalább van mögötted rutin. Most ennyit tudsz ráfordítani, ebből kell meríteni.
3-as hozzászóló... Kezdésnek nem kell biztonságos autó? Nem gondolhatod komolyan...
Én Mk3-as mondeon kezdtem (2.0tdci 85kw) és én teljesen jó autónak tartom, mint elsőnek, mint hosszabb távra. Mivel neked benzines kell ezért ott az 1.8-as Mk3. Egyszerű és jó motor.
400k-ért sok választás nincs, az pláne nincs benne, hogy baromi biztonságos legyen
Swift vagy Polo, ami beleférhet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!