Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az mit jelent, ha a mögöttem...

Az mit jelent, ha a mögöttem lévő autó távolságival rám villant, majd utána megelőz? Az előzési szándékot?

Figyelt kérdés
2019. okt. 30. 21:11
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Általában azt.
2019. okt. 30. 21:40
 2/9 anonim ***** válasza:
69%
Azt hogy egy tapló, előzési szándékra ott az irányjző
2019. okt. 30. 21:44
 3/9 anonim ***** válasza:

vagy azt, hogy megunta az utánad ballagást, és ezt akarta tudatni..

biztos sietett.

2019. okt. 30. 21:58
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Figyelmeztet az előzésre.

De az is lehet, hogy véletlenül kapcsolta be, lévén, hogy ugyanazzal a karral kell kapcsolni, mint az irányjelzőt.

2019. okt. 30. 22:02
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

#2 aha persze irányjelző király

Legalább a baromja belenéz a tükörbe nem csak mered az útra ilyenkor. Ekkora gyökeret b+

Igen arra figyelmeztet hogy megelőz és nem tilos.

2019. okt. 30. 22:23
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
A taplózlónak elmesélném, hogy lakott területen kívül kürt használatával is lehet jelezni előzési szándékot. Nem irányjelző helyett, hanem többlet figyelemfelhívåsként.
2019. okt. 30. 22:28
 7/9 anonim ***** válasza:
23%
Legtöbbször azokat szokták ilyen módon levillogni akik a megengedett maximális sebesség alatt közlekednek, tehát 90es táblánál mindenféle jelzés nélkül mennek 75-el.
2019. okt. 30. 22:43
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Gyakran használják főleg sötétben, megmondom őszintén, még én is szoktam. Fő celja, hogy mindenképp felhívja a figyelmed, hogy "Vigyázz, mert előzlek", ha esetleg az indexet nem vetted volna észre (előfordul). Semmi mögöttes vagy nevelő szándék nincs ebben.
2019. nov. 1. 06:35
 9/9 anonim ***** válasza:
51%

Azt jelenti, hogy egy idegbajos jön mögötted, akinek nem tetszik, hogy tötyögsz előtte.

Előzési szándékot nem tudom, miért jelentene, ha én megyek a saját sávomban, nyugodtan megelőzhet hátulról a gyorsabb. Nem vagyok hülye, hogy átmenjek a szembe jövő sávba, és ezzel őt megzavarjam. Nem látom értelmét a villogásnak. Ha tud vezetni, akkor előzni is tud.

Hacsak azt nem, hogy húzodj le, hogy könnyebben megelőzhesselek :-) de ez inkább poén, mint komoly.

2019. dec. 20. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!