Az mit jelent, ha a mögöttem lévő autó távolságival rám villant, majd utána megelőz? Az előzési szándékot?
vagy azt, hogy megunta az utánad ballagást, és ezt akarta tudatni..
biztos sietett.
Figyelmeztet az előzésre.
De az is lehet, hogy véletlenül kapcsolta be, lévén, hogy ugyanazzal a karral kell kapcsolni, mint az irányjelzőt.
#2 aha persze irányjelző király
Legalább a baromja belenéz a tükörbe nem csak mered az útra ilyenkor. Ekkora gyökeret b+
Igen arra figyelmeztet hogy megelőz és nem tilos.
Azt jelenti, hogy egy idegbajos jön mögötted, akinek nem tetszik, hogy tötyögsz előtte.
Előzési szándékot nem tudom, miért jelentene, ha én megyek a saját sávomban, nyugodtan megelőzhet hátulról a gyorsabb. Nem vagyok hülye, hogy átmenjek a szembe jövő sávba, és ezzel őt megzavarjam. Nem látom értelmét a villogásnak. Ha tud vezetni, akkor előzni is tud.
Hacsak azt nem, hogy húzodj le, hogy könnyebben megelőzhesselek :-) de ez inkább poén, mint komoly.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!