Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a különbség a Porsche...

Mi a különbség a Porsche Boxster és a Porsche Cayman között?

Figyelt kérdés
tehát a Porsche miért forgalmaz két nagyon hasonló autót? mire való az egyik és mire a másik? milyen új célcsoportot akartak elérni azzal, hogy mindkettőt gyártják/forgalmazzák?
2010. júl. 17. 15:51
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
És mindkettő középmotoros.
2010. júl. 17. 16:37
 12/18 anonim ***** válasza:
47%

Kérdező! Ha ekkora lángelme vagy, akkor miért nem olvasod el a szakvéleményeket és a műszaki paramétereket.

Annyit segítek, hogy egyiket se szántani vásárolják. Szeva!

2010. júl. 17. 16:39
 13/18 A kérdező kommentje:

azért mert én nem értek hozzá. de nem is okoskodom. te viszont nem a kérdésre adsz választ, amit nem is értek, hgoy miért jó neked.

de legyen.

2010. júl. 17. 16:43
 14/18 anonim ***** válasza:
47%
Én megírtam, és lehülyéztél. Ennyit rólad.
2010. júl. 17. 16:43
 15/18 anonim ***** válasza:

a kérdező buta, mint a föld. a boxter kabrió, a cayman kupé. nem "lehet belőle rendelni kabriót", hanem AZ, vagy NEM AZ.

például BMW 3-ból is árulnak kupét, és kabriót is. csak annak ugyan az a neve.

ha fogyatékos vagy, legalább ne háborogj, ha nem fogod fel az amúgy egyértelmű válaszokat. te nyomorék.

2010. júl. 17. 17:33
 16/18 anonim ***** válasza:

Miért ne írjak többet? Mert TE nem értesz hozzá?

Engem te ne butázzál le kisgyerek..

Ha megkérdezed mi az a középmotor, és én leírom, és te rájössz hopgy mekkora hülye vagy h ezt nemtudtad akkor ne én legyek már a hülye..

2010. júl. 17. 18:54
 17/18 anonim ***** válasza:
Hüle kérdező!Látod én ezt a márkát ezért utálom!Ostoba egy filozófia.911.Az segélyhívó Amerikában...Mikor iskolába jártam, már akkor is volt Porsé 911.Eltelt tízen pár év és még mindig itt a 911 Porsche.Miért nem normálisan adnak nevet, számot ezeknek a nyomoronc autóknak?Ha te így ismered akkor mit villongsz itt a tudásoddal?Ha látok egy Porsche-t az úton, mindig csak vigyorogni tudok, mert mi a franc a típusa???Egy kaptafa mind.Első lámpái Citroen Kacsa...Oldalról a kerekei miatt röhejes, túlnyúlik az elsőkeréken és béna, a hátsó lekerekítést egy BMW 6-al összevetve undorítónak találom, de az a típus ami Carrera GT névvel fut, az határozottan tetszik, kellene.A többi vicc...
2010. júl. 18. 11:22
 18/18 anonim ***** válasza:

Nyomoronc az, aki aztz a beírást megejtette!!!

A Porsche igenis a legjobb autó a világon. (Nálam már a 4-ik van a sorban)

A Boxster, ami a legelső, Porsche néven gyártott autó stílusában épült (középmotor, 2 ülés, nyitott kasztni) a BOXermotor és a roadSTER szavakból kapta a nevét.

A Cayman egyébként műszakilag egy Boxster-Coupé, mivel ugyanaz a padlólemeze, ugyanazok a motorok és minden más.

Csak zárt, kupékarisszéria. Mivel a Cayman-t kissé följebb pozicionálják a Boxsternél, így azok motorikusan kicsit erősebbek.

A Csyman típus egyébként a 987-es széria gyermeke, a 986-osnak nem volt coupéja. (aki ismeri a Porsche-t az tudja miről beszélek)

A 911-es a nagy ikon. Nem segélyhívószám, hanem 901-es lett volna a neve, de a Peugeot előbb védte le a középső nullákat, ezért lett 911. Nekem is megvolt, 7 éven keresztül a nagy ikon. Most Boxsterem van.

Érdekes adalék, hogy a 911-es csak 1964-től létezik és nőtte túl magát a 356-os szérián. Mégis híresebb lett. De, mint mondottam, a nyitott, kétüléses, közép(boxer)motoros Porsche hajaz a legjobban az első, klasszikus típusra.

[link]

Összességében a Cayman/Boxster a középmotor miatt jobban vezethető és kiszámíthatóbb a 911-es alapvetően farnehéz viselkedésénél. Viszont csak kétüléses.

Sportautóvásárlás az emocionális döntés. Tehát aki a zárt kupét szereti az Caymant vesz, akinek kell a kabrió feeling, az Boxstert.

Amúgy ostobaság azt mondani, hogy akinek nincs pénze 911-re, az veszi. Az veszi, akinek ez tetszik.

A Suzuki Swiftről sem az jut eszünkbe, hogy szerencsétlen, nem tudott Lianát vagy Vitarát venni, nem?

2010. szept. 8. 08:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!