Mi lehet a baj? Motorhiba? Lambdaszonda?
Sziasztok,
Van egy 2003-as, 1.3 Mitsubishi Coltom. Pár hete hoztam el egy kontár szerelőtől, azóta a motorral problémák vannak.
Narancssárgán ég a hibajelző lámpa, 3 motordiagnosztikán voltam, egyik gép sem tudott kommunikálni az autóval. Már voltam szakszervizben, ők sem tudtak segíteni.
Az autó kettesből hármasba váltásnál majdnem mindig visszaránt egy kicsit, erőtlen, gyenge. Egyesben gurulva sokszor szaggat.
A középdobban áll a kondenzvíz, enyhe fehér füstje van, büdös is. Fogyasztása is nőtt.
A lambdaszonda kábelei a motorba való csatlakozásnál megtörtek, mintha kivették volna a motort és a kábelekre döntötték volna...
Jelenleg is várom, hogy visszajelezzen egy szerelő, hogy tud-e segíteni, de szerintetek mi lehet a gond?
Előtte mi volt a baj mielőtt szerelőhöz vitted?
De azt a kábelt ami meg van törva biztos meglehet csinálni, lehet ezért nem tudják kiolvasni.
A kipufogót meg fúrd ki egy hármas furóval és nem fog állni a víz benne.
Általános nagygenerálra ment, főleg lakatolás.
Próbáltuk megfúrni, de acél :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!