Az Opel On Star miért fog véglegesen megszűnni 2020-ban vagy utána?
Mert az On Star a GM szellemi tulajdona. Az Opel márkát pedig pár éve felvásárolta a PSA a GM-től. A PSA nem szeretne érte jogdíjakat fizetni.
Az érdekes, hogy 2021 január 1-től lesz-e helyette, az autóban lévő hardverrel kompatibilis más rendszer, vagy a drága pénzen megvett eszköz, csak dísz lesz-e ezentúl az autóban.
Én személy szerint még kihasználom, amíg elérhető, jövőre is elő fogok fizetni ár. Nekem megér éves szintem 30e Ft-ot, hogy pontosan tudom, bárhol, bármikor elérem az autó pozícióját. SMS-t és e-mailt is kapok róla, ha megszólal a riasztó. Az automatikus segélyhívás sem rossz biztonsági szempontból. Havonta küldenek statisztikai adatokat az autómról. Tudom telefonon keresztül az ajtókat nyitni-zárni, dudálni, fényszórókat felvillantani, kapok azonnali információt, ha egy visszahívás érinti az autómat. Számomra az is meglepő volt, hogy diszpécserek Lutonban egész jól beszélnek magyarul... Szóval van értelme a dolognak.
Kíváncsi leszek, hogy 2021-től mi lesz helyett, ha lesz egyáltalán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!