Alfa 159 2.4 JTDM vs Bmw 330D (mondjuk e46 vagy e90)?
Hát nem tudom mire kell, de normál közlekedésre az 1.9-es Alfa 159 is elég, megvan benne az az erő, ami a kasztni mozgatásához kell, illetve ami a közlekedéshez szükséges.
Innen kezdve ha jampizni akarsz vele, és rugatni, jankózni, díszzacskónak lenni a telepen, akkor vedd a BMW-t, és hagyd az Alfa-t, mert nem vagy hozzá méltó, hogy Alfa-d legyen. Az Alfa nem köcsög autó, nem arra való.
Amúgy elég hülye kérdést tettél fel, hogy mennyire bír úgy menni... Hát hidd el hogy beleragadsz az ülésbe a 2.4-es motorral és lábad szárán folyik le a húgy, ha oda lépsz neki, ugyan úgy mint a BMW-be, csak amíg a BMW hátulról tol, és télen hokizni kell vele, addig az Alfa első hajtása vagy a Q4 vigyorogva közlekedik.
Döntsd el mire kell a kocsi, és úgy válassz.
Nem rég vettem egy 2.4 JTDm Q4 159-et,megy mint a lőtt vad.
Az összkerék 57-43ban hajt hátul.Dízel létére játékos, nagyon is.
Már értem a fanatikus rajongásukat az alfásoknak.
De az alkatrész drága,és nem az átlag tizen-huszon éveseknek való.(feltételezem a körül vagy,ha a BMW-t veszed alapnak)
Lehet vele jampizni,de NEM ARRA VALÓ! Ezzel csak autózol,és élvezed.
Ha ez mellett döntesz,egy idő után szánakozva fogsz röhögni a csattogó,puffogó "házi tuning mert nincs pénz" bömbiseken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!