Opel Astra G injektor javitas tényleg ennyibe kerul?
Sziasztok.
Van egy opel astra g-m. 1.7cdti 79lo. Nagyon nehezen indul, igazabol csak gazadassal indul el de 3-4x vissza fullad ilyenkor is. Mondott nekem mindenki mindent aztan tenyleg mostmar ravettem magam es kifezetten ezzel a problemaval fordultam szerelohoz.
Bevizsgalta a magasnyomasut, porlasztokat, injektort stb. Azt mondta nincs meg benne a kello nyomas, es ramertek mind a 4 injektorra es egyik sem jo. A javitasa munkadijjal kb darabonkent 40-50 ezer forint. Azt mondta osszesen olyan 150-200 ezer lesz.
Ez tenyleg ennyibe kerul? Interneten utana neztem es mindenhol ilyen 8-12 ezert latok egy darabot bonottam vagy felszabajozva. Volt olyan szerelo ismerosom aki bar nem vizsgalta meg de azt mondta ez az ar egy vicc maximum 80-90 ezer ennek javitasa.
At akarnak verni? Vagy ez tenyleg ennyiben van?
Koszonom a tanacsokat
Mi az a "magasnyomású"? Mi az, hogy porlasztók, injektor, stb?
Nekem úgy tűnik, te tipikusan az átverhető ügyfél vagy
1. Ha nem tudod hogy mi a porlasztó és injektor, ne szólj bele inkább.
Én azt mondom hogy a bontottad felejtsd el, mert azt is illik beméretni, beállítatni.
Inkább beszélj több szakival aki ilyet csinál és jobban képbe leszel, aztán már tudsz válogatni is közöttük. Vagy kérj referenciát tőlük és azt letudod ellen őrizni.
Egyébként én cseréltem kamion porlasztócsúcsot és a csere , beállítás, nem volt több 4-5 óra hosszánál, a hat darab.
Ez a Z17DTL motor ha jól tippelem, Bosch injektorokkal.
150-200 szerintem abszolút nem vészes 4 db injektor rendbetételére. 8 ezerért manapság rá sem néznek egy autóra, nemhogy injektort újítanának fel! Bontottat nem vennék. Az megint lutri. Lehet hogy bevizsgálták és a beszerelés pillanatában jó, de mi van ha fél év múlva az is bedöglik?! Ki tudja mennyit, mivel és hogyan használták. Akkor inkább felújíttatnám a meglévőt és tudom, hogy jó darabig nem lesz vele gond.
Más autó
2.2 jtd árajánlat: bevizsgálás 4000/db javítás 55000/db
A 4. meg az 5.-nek .
Ez a porlasztócsúcs ember, igaz hogy csak rövidebben porlasztónak nevezzük.
Te nagyon értetlen vagy. Emberünk felsorolt pár alkatrészt, porlasztót ÉS injektort is. Tehát ha meg akarnak vele vetetni 4 porlasztót, meg 4 injektort, akkor ő megveszi.
Nagynyomású is volt a felsorolásban, ami a CR-dízelek egyik alkatrésze. Az övé még adagolós.
(A porlasztócsúcs pedig nem egyenlő a porlasztóval.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!