Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Páraelszívó párna, páramentesí...

Páraelszívó párna, páramentesítés?

Figyelt kérdés

Használja valamelyikötök, hatásos, mik a tapasztalatok, nem marad harmatos belül az üveg?

Páramentesítő sprayt probáltam,teljesen nem oldotta meg a problémát,de jelentősen javította a helyzetet. A kettő használata megoldhatná a problémát?

2019. okt. 25. 14:24
 1/5 anonim ***** válasza:
27%

Miről irsz te itt , milyen páráról?

Ha jó a fűtésed nem szabad párásodni sohasem.

Csak külső keringetésre kell állítani.

Persze ehhez az is kell hogy nem ázik be az autó és a radiátor se engedi a gőzt be.

2019. okt. 25. 19:20
 2/5 A kérdező kommentje:

Nyilván azoknak árulnak ilyet akiknek beázik az autójuk mert nincsen rajta tető vagy pedig lyukas, esetleg nincsen ablakuk mert elrohadt az üveg, illetve nincsen fűtés sem az autójukban.

[link]

2019. okt. 25. 20:22
 3/5 Barnabas333 ***** válasza:
100%

Én használok párnát pedig 1 éves autóm van szalonból, de nem mindegy reggel, hogy 5 percig kell lefújnom az ablakot klímával vagy beülök és csak egy kicsi van rajta...

Tavaly volt a Pennyben 1x használatos ami egy telet kibírt műanyagházas gyöngyös...

Most nemrég vettem egy autós boltban szürke párnát ami mikrózható és elvileg örök... De azt vettem észre nagy kocsiba nem árt belőle 2-4 db, mondjuk csak kettőt vettem és eddig csak az ajtóban tartom. Lehet estére a szélvédőhöz kellene tenni. 1350 kb. és kis kocsiba lehet elég kettő, de én még fogok venni kettőt. De ér valamit, mert kevés a pára, amikor első télen használtam a kocsit és nem volt ilyen benne, volt, hogy szinte folyt a víz az ablakon...

2019. okt. 27. 08:44
 4/5 Barnabas333 ***** válasza:
100%

Egyébként kombi kocsi és elég nagy a szélvédő felülete...

Tavaly a pennys nagyon jó volt, kár, hogy idén nem láttam olyat...

2019. okt. 27. 08:45
 5/5 Barnabas333 ***** válasza:
100%

1-esnek üzenem ha nem fűtött garázsba tartod nincs az a kocsi aminél ne lenne pára esős idő után amikor beülsz...

Meg nagy hőmérséklet ingadozásnál...

De van aki márkás macska almot varr be zokniba az is jó.

2019. okt. 27. 08:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!