Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Felraktam az új féktárcsát és...

Felraktam az új féktárcsát és fékpofákat, azért cseréltem le mert az előző is melegedett és kisávosodott. Nos ez is szorít, mit tudok tenni?

Figyelt kérdés
Az előző kopott tárcsa és fékbetétekkel most már nem ért össze, de újkorában épp ezért ment tönkre, állandóan forrósodott. Ezzel is nem akarom eljátszani.
2019. okt. 24. 08:01
 1/9 anonim ***** válasza:
A csúszkák nem szorulnak, bezsíroztad?
2019. okt. 24. 08:12
 2/9 A kérdező kommentje:
nem szorítanak, kitakarítottam és bezsíroztam.
2019. okt. 24. 08:29
 3/9 D. Brasco ***** válasza:
Munkahenger meg lett járatva??
2019. okt. 24. 08:49
 4/9 anonim ***** válasza:
A munkahengerek is kell valamit kezdeni. Nekem a megjáratás csak ideig óráig volt jó. Cseréltem gyári felújítottra, azóta 3 éve nincs gondom
2019. okt. 24. 08:57
 5/9 A kérdező kommentje:
megjáratás alatt mit értesz? azt kellene cserélni?
2019. okt. 24. 09:01
 6/9 D. Brasco ***** válasza:
56%
Ha a megjáratás alatt mit értünk,akkor meg is van a hiba!Viszont akkor ez innentol kezdve nem a te feladatod,hanem vidd el szervizbe.Ott majd megmondjak hogy cserés az egesz ahogy van,vagy meg lehet menteni
2019. okt. 24. 09:13
 7/9 A kérdező kommentje:
hát gondolom hogy a dugattyút kipumpáljuk majd visszanyomjuk?
2019. okt. 24. 09:18
 8/9 anonim ***** válasza:

Maga a tárcsa és a betét az nem szorít, azt valami szoríthatja.

Mint már írták mindent leszedni meg takarítani, FÉM TISZTÁRA és úgy össze rakni , ahová kell zsír oda tegyél zsírt is. A munkahengereknek, dugattyúknak is könnyen , surlódás mentesen kell járni.

Neked mindegyik fék szorult vahy csak valamelyik?

Ha mind melegszik akkor lehet a főfékhenger is a hibás.

2019. okt. 24. 11:54
 9/9 A kérdező kommentje:
Igen, mindegyik. Kiszedtem a dugattyút megtisztítottam mindent és visszaraktam újra, picivel jobb de még mindig szorul.
2019. okt. 24. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!