Hol van a helyzetjelző a Swiften?
Hol találom a helyzetjelzőt egy '98-as Suzuki Swift-en?
Az index kar fejét ha előretekerem 1x, akkor az a tompított, ha még egyet tekerek, akkor távolsági.
De hol a helyzetjelző?
Akkor valami tényleg nem oké..
Mert amikor egyet tekerek, viszonylag nagy a fény, megfelel a tompítottnak. Még egyet tekerve viszont kivillan a kis "kék lámpa" a műszerfalon, vagyis az a távolsági (ezért is voltam benne ilyen biztos...) Mostmár végképp nem értem:S
Megnéztem mégegyszer.
Szóval, ha tekerek rajta egyet, akkor az a helyzetjelző.
Ha még egyet tekerek, akkor kivillan a kis kék lámpa a műszerfalon, vagyis az a távolsági.
Ha ilyen állapotban a kis kart magam felé húzom, akkor a kék lámpa eltűnik, a fényszóró kevésbé világít. Feltételezem akkor, hogy ez az állapot felel meg a tompítottnak.
Természetesen megnéztem a Swift könyvecskét is, abban pedig úgy írják, mint ahogy az első hozzászóló.
Egyébként ha 1 tekerés után húzom magam felé a kart, akkor nem történik semmi.
Remélem akad még rajtam kívül néhány ember, akinek hasonlóan működik a swift-je és nem nálam van a hiba :)
Lehet,hogy távolságin volt hagyva.
1 tekerés helyzetjelző
2 tekerés tompított
Előretolod távolsági
magad felé húzod fénykürt
Na nekem nem így van! :S
Első katt: helyzetjelző
Második katt: távolsági ("kék lámpa" a műszerfalon)
Második állásban magam felé húzva állandóan világít, ergó topmított.
Ugyanebben az állásban előrefelé tolva - fénykürt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!