Honda civic 1.4S i olajszűrőt merre keressem?
Figyelt kérdés
Szóval esedékes egy olaj után töltés, úgy vásároltam az autót hogy már nincs benne. Arról nem kaptam tájékoztatást mikor is volt benne utoljára olaj, vagy ilyesmi hogy olaj/olajszűrő csere. Viszont most hirtelenben nem tudom merre is keressem meg mire kell figyelni a cserénél. (tudom hogy néz ki, csináltam is már egy teljesen más fajtán) Értelmes tájékoztatást kérnék aki jártas ebben a témában, ha van rá mód.2019. okt. 21. 23:08
1/2 Nyakasparasztgazda válasza:
Évjárat őt írhattál vóna...
2/2 anonim válasza:
Ha beméssz a bárdi vagy másik hasonló boltba kikeresik neked. De a neten te is megtalálod ha akarod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!