Milyen Mercedes ek a szépek és jók?
Figyelt kérdés
Milyen mercédest tudok vásárolni 1 millio forintig ami fiatalos és 5 személyes? És jól nèz ki kívül belül? Köszi a válaszokat2019. okt. 21. 21:38
1/12 anonim válasza:
Ennyiből max valami rohadó pápaszemest, újabbat nem nagyon.
2/12 anonim válasza:
Ennyiből ami kijön az: 124, 201, 202, 210
A 202 és 210 fiatalos kinézetű viszonylag, de rohadnak mint az állat.
A 124 és 201 jól néz ki de inkább "öreges" mint sem fiatalos :)
4/12 anonim válasza:
A-osztályt tudsz venni ennyiért. Nem szép, nem jó, de a többi feltételt teljesíti.
5/12 anonim válasza:
1 millából pöpec W210-est lehet venni, mert nagyon alacsony most a vételáruk a rossz híre miatt, pedig nem éppen olyan rossz ez a széria.
6/12 Nyakasparasztgazda válasza:
Az ,a, mercire gondúltam én is ...
Totalcar on titkos tippnek írták a 2005 utaniakat
7/12 anonim válasza:
Ennyiért Opel-t, Skoda-t, VW-t, Seat-ot kell venni nem Mercit
8/12 D. Brasco válasza:
1milláért a mercedes legaljából tudsz valogatni.valamilyen 90-es evek végi 2000-es évek elejei modelt tudsz kifogni.....szép meg jó egyik sem lesz ,de legalább csillag van az elején.....
9/12 anonim válasza:
És azt se feledd, hogy az alkatrész nem olcsó.
10/12 anonim válasza:
D. Brasco, lehet az szép meg jó ha az ember törődik vele...
jajj nekem már, hányszor oda jöttek, hogy nem eladó-e a 201-esem... és nem cigányok voltak!!! na jó egyszer olyan is volt :)
A 201 szerintem egy kifejezetten szép autó. A 210-es meg kifejezetten csúnyácska.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!