Fiúk-lányok! Az ilyen típusú (példa (fénykép) lent) impressziv méretű autókról mi a véleményetek? Van ennek akkora "becsülete/presztízse", mint egy európai prémium autónak?
Valaki írta előtted, hogy ennél egy BMW (vagy Mercedes, Bentley, édes mindegy, egy (méregdrága) kutya) is sokkal "jobb".
Kérdés csupán az: miért?
Pláne, ha még sokkal drágábbak is...
Ronda???
De egy pénzbehajtós Q7-es, vagy egy szintén féltégla GL Mercedes, netalán egy régebbi Volvo XC90 azok meg "szépek" ugye?
És jó olcsók is? ;)
Nagyon elcsendesedtetek. :)
Mégiscsak van abban valami, amit az utóbbi percekben írtam? ;)
Azonban erre tényleg várom (már amennyiben normál hangnemben írónak) a válaszokat:
"Akkor (hogy ne tűnjön olyan kőbe vésett alapigazságnak a kérdésem/véleményem), megfordítom a kérdést:
Miért taszít egyeseket ennyire egy amerikai szabadidőautó?
Mi az, ami miatt annyira utálni kell?
Jobb lenne helyette egy szintén elég nagy (na jó, sokkal nagyobb) Rolls Pantom, vagy egy kis S Mercedes?
Ha igen, mégis mitől jobbak ezek?
Még drágábbak is! :D
Akkor a drágább (egyik hosszabb, másik rövidebb) kevésbé taszító?
Tényleg nem értem... Őszintén kíváncsi vagyok válaszaitokra! Amennyiben normál hangnemben képes valaki nem értésemre válaszolni."
Szeretem az amerikai autókat, de inkább az öreg lapos izomautókat...
Ez egy giccs, és totál értelmetlen, pláne itt nálunk...
Hova parkolsz be vele???
5,7 méter hosszú, 2 méter széles.
Batár nagy dög, rossz CW érték, 6200ccm, 3 tonnás tömeg.... fogyasztása 15-20 liter.
Alkatrészeket nehéz hozzá szerezni és nagyon nagyon drágák.
Szóval ha neked a presztízs egyenlő a totális szívással akkor ez tökéletes autó neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!