Megéri egy kétüléses autót egyedüli autóként használni?
Visszafordítom a kérdésedet:
Egy átlagos utcai autó esetében, látsz valamilyen összefüggést az ülések darabszáma illetve a napi futott kilométer között? ;)
Nekem biztos nem kéne...
Totál alkalmatlan számomra.
Egyedül még talán elmegy de ha már haverokkal akarok menni kirándulni + csomagok akkor esélytelen.
Nekem egyetemistaként motorom van, mindig is az volt. Az is kétszemélyes, meg még csak nagyobb holmit sem tudok cipelni vele, eső ellen, hideg ellen sem véd, de eddig megvagyok nagyjából autó nélkül :) Egyelőre ketten vagyunk a párommal, amikor meg néha szállítani kell vmit, elkérem az egyik szülőmtől a kocsiját. Ha van egy nagyobb autó a családban, amit el tudsz kérni, szerintem jó vagy a 2ülésessel is. Évente kb 5-ször kell motornál nagyobb jármű nekem, de szerintem egy átlag fiatalembernek is kb. Ráadásul a tiednek legalább egy minimális raktere gondolom van, nagyobb, mint az én 50 literes dobozom.
Úgyhogy legtöbb körülmény között működőképes, enyhe kompromisszumot igényel a részedről, meg rugalmasságot a családod többi tagja részéről (+barátaid).
18-as vagyok. A lényeget kihagytam, most látom.
Az, hogy megéri-e neked, csak te tudhatod :) Ha valaki azt mondja, hogy "igen" vagy "nem", az nem objektív igazság, hanem az egyén saját ismeretei és perspektívája alapján formált vélemény.
Mi nem tudjuk, hogy neked személy szerint megéri-e. Én annyival tudok segíteni, hogy számomra megérte, megéri a motor egy autó helyett. Több élvezetet ad, mint amennyi negatív érzelmet, úgyhogy nekem teljesen megéri :) Ugyanez lenne igaz nálad is. Mérlegelned kell, hogy vajon több élvezetet adna-e, mint amennyi bosszúságot. Ezt van, hogy csak azután tudod pontosan felmérni, hogy pár hónapja már nálad van a jármű. Ha már egyáltalán gondolkozol rajta, jó útmutató, hogy neked valszeg megéri :p
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!