Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Megéri egy kétüléses autót...

Megéri egy kétüléses autót egyedüli autóként használni?

Figyelt kérdés
Egyetemista vagyok és suli mellett igyekszem melózni hogy megvehessem álmaim roadsterét. (Miata) Nem igazán lenne váltásban semmilyen más autóval így akinek esetleg van tapasztalata, hogy látja ez mennyire jó ötlet?

2019. okt. 21. 07:32
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Pont olyan mint egy 4-5-10 személyes...
2019. okt. 21. 10:40
 12/20 veterán vas ***** válasza:
100%

Visszafordítom a kérdésedet:

Egy átlagos utcai autó esetében, látsz valamilyen összefüggést az ülések darabszáma illetve a napi futott kilométer között? ;)

2019. okt. 21. 10:56
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha egyedül használod és nem kell nagyobb cuccokat vinned, akkor igen, használható.
2019. okt. 21. 11:21
 14/20 A kérdező kommentje:
Jólvan, csak erre voltam kiváncsi, köszönöm
2019. okt. 21. 11:22
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Nekem biztos nem kéne...

Totál alkalmatlan számomra.

Egyedül még talán elmegy de ha már haverokkal akarok menni kirándulni + csomagok akkor esélytelen.

2019. okt. 21. 12:27
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
15-ös, nem is arra készült az autó, hogy másokkal és csomagokkal menj vele kirándulni. Mondanódnak értelme semmi a kérdés alatt. Jó, hogy nem egy SUV-hoz hasonlítod az mx-5-öt.
2019. okt. 21. 12:59
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Anyagilag nem éri meg
2019. okt. 21. 13:46
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Nekem egyetemistaként motorom van, mindig is az volt. Az is kétszemélyes, meg még csak nagyobb holmit sem tudok cipelni vele, eső ellen, hideg ellen sem véd, de eddig megvagyok nagyjából autó nélkül :) Egyelőre ketten vagyunk a párommal, amikor meg néha szállítani kell vmit, elkérem az egyik szülőmtől a kocsiját. Ha van egy nagyobb autó a családban, amit el tudsz kérni, szerintem jó vagy a 2ülésessel is. Évente kb 5-ször kell motornál nagyobb jármű nekem, de szerintem egy átlag fiatalembernek is kb. Ráadásul a tiednek legalább egy minimális raktere gondolom van, nagyobb, mint az én 50 literes dobozom.

Úgyhogy legtöbb körülmény között működőképes, enyhe kompromisszumot igényel a részedről, meg rugalmasságot a családod többi tagja részéről (+barátaid).

2019. okt. 21. 14:39
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Mindenféleképpen.
2019. okt. 21. 19:22
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

18-as vagyok. A lényeget kihagytam, most látom.

Az, hogy megéri-e neked, csak te tudhatod :) Ha valaki azt mondja, hogy "igen" vagy "nem", az nem objektív igazság, hanem az egyén saját ismeretei és perspektívája alapján formált vélemény.

Mi nem tudjuk, hogy neked személy szerint megéri-e. Én annyival tudok segíteni, hogy számomra megérte, megéri a motor egy autó helyett. Több élvezetet ad, mint amennyi negatív érzelmet, úgyhogy nekem teljesen megéri :) Ugyanez lenne igaz nálad is. Mérlegelned kell, hogy vajon több élvezetet adna-e, mint amennyi bosszúságot. Ezt van, hogy csak azután tudod pontosan felmérni, hogy pár hónapja már nálad van a jármű. Ha már egyáltalán gondolkozol rajta, jó útmutató, hogy neked valszeg megéri :p

2019. okt. 21. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!