Tényleg a bmw 316-os a leggyengébb autó amit valaha
gyártottak?
Figyelt kérdés
Nem igazán értek a kocsikhoz csak sok helyről hallottam, hogy ez egy borzasztóan nehéz autó és a motorja pedig gyengébb egy opel astráénál. Egy ismerősöm azt is mondta, hogy simán megevett egyet a suzukijával.
Számomra furcsa, hogy egy bmw lenne a leggyengébb autó, mert az egy "csúcsmárka" ha jól tudom, de javítsatok ki ha nem így van.
2019. okt. 19. 20:18
1/8 anonim válasza:
Nyilván a Daewoo Matiz, és a Trabant 601 is simán lehagyja.
2019. okt. 19. 20:23
2/8 anonim válasza:
A vérnyomásom gyorsabban éri el a 140-et, mint a 316i.
2019. okt. 19. 20:38
3/8 anonim válasza:
Vagy béna trollkodási kísérlet vagy tényleg ennyire képtelen vagy használni az internetet, hogy meglesd hány lovas motorok voltak a különböző szériák 316-jában, és összehasonlítani más autóval.
2019. okt. 19. 20:39
4/8 A kérdező kommentje:
Találtam róla adatokat, de nem értek hozzá
2019. okt. 19. 20:46
5/8 anonim válasza:
Nem, én első autóm 316 volt 230 lazán vitte 7 emberrel városba, annyi volt a gondja, hogy ha 180,,-nál 4-ből 3-raktam vissza mert kúpoltam volna rántott, gyász. De a mostani 530d kegyetlen, ostor az az autó versenyzek is vele csicskít mint vad.
2019. okt. 20. 00:01
6/8 anonim válasza:
5.
" 230 lazán vitte 7 emberel városba " és
" csicskit mint vad ".
Ez látszik is, Igazi csicska vagy.
2019. okt. 20. 06:50
7/8 D. Brasco válasza:
"Találtam róla adatokat, de nem értek hozzá"
Feltételezem 2 szamot csak össze tudsz hasolnitani......
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.