Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egy termék egyszeri kicserélés...

Egy termék egyszeri kicserélése után ha mégsem jó vissza lehet igényelni az árát?

Figyelt kérdés

Rendeltem simsonhoz egy alkatrészt ami végül hibás volt pillanatnyilag lényegtelen hogy mi az alkatrész.

Kicseréltettem, de ugyanaz a baja a kicserélt alkatrésznek mint a legelőször rendeltnek.

Lényeg, hogy hibás az alkatrész. Habár feladatát ellátja esztétikailag nem felel meg az elvárásaimnak.

Kérdem én: ilyenkor vissza lehet kérni az árát vagy nem?

2019. okt. 18. 18:52
 1/6 anonim ***** válasza:
ha nem volt beépítve, akkor igen. Ha be volt és nem garanciális a baja (vagyis a működése normális) akkor nem.
2019. okt. 18. 19:03
 2/6 A kérdező kommentje:

Be kellett építenem, hogy kiderüljön rossz-e vagy nem.

Kb 5kmert mentem a motorral és kiütközött a hiba.

Garancia nem volt egyikre sem.

2019. okt. 18. 19:20
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Mégis mi aza titkos alkatrész?
2019. okt. 18. 20:25
 4/6 A kérdező kommentje:

Kipufogó dob. A könyök csatlakozásánál, szabad szemmel beépítés előtt nem láthatóan, beépítés után pár kilómétert megtéve látható egy hosszanti repedés az összeillesztésnél.

Tünet: csöpög az olaj, letörölve, kis idő múlva álló motornál a repedésből előjön az olaj.

Nem a csatlakozási ponttól folyik vissza.

2019. okt. 18. 20:36
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Azért elég furcsa hogy teljesen jó új korában , aztán pár km után meg elreped.

Nem lehet hogy rosszul fogatod fel, erőlteted és feszül?

2019. okt. 19. 07:50
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem mert felszerelés előtt érezhető volt hogy a króm felületnek sorjája van és ott enged a kipufogó. Mind a kettő kipufogó ilyen volt.
2019. okt. 19. 08:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!