Enyhe fékezéskor néha nyikorog a fékem?
Figyelt kérdés
Júliusban műszakizott az autó ami egy 2013-as Clio. Erősebb fékezés esetén sem húz vagy ráz az autó. Kopott lenne a fékbetét? 🤔 Az első féktárcsák kissé bordásak....2019. okt. 18. 08:11
1/6 anonim válasza:
Gyenge minőségű fékbetét az oka általában.
2/6 Morzsi007 válasza:
Ha nem a kopásjelző miatt nyikorog, akkor a betét és a tárcsa nem passzol össze. Ebből csak ennyi hátrány adódik, hogy néha nyikorog.
3/6 A kérdező kommentje:
De csak ritkán nyikorog nem minden enyhe fékezésnél... hmm
A műszaki vizsga adatlapja lekérhető utólag? A fékhatás vizsgálat adataira lennék kíváncsi.
2019. okt. 18. 08:23
4/6 anonim válasza:
Edd Chinatól láttam erre megoldást. Egy kis rézpaszta a tárcsára és megoldja. ;)
5/6 Morzsi007 válasza:
Ha csak ritkán, akkor rendben van minden. Nekem is ritkàn nyikorog, mikor csak finoman fékezem, de nem mindig. Mióta betétek lettek cserélve. Ezzel minden Ok.
6/6 anonim válasza:
Nekem is ilyen a 2018-ban újonnan rendelt, eddig 26.000km-t futott autóm. 0 km-es kora óta csinálja. Enyhe fékezésnél csikorog, erősebb fékezésnél semmi. Természetesen gyári a betét és a tárcsa is, senki nem nyúlt hozzá, elkopva sincs. Fékhatás tökéletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!