Az autó hirdetésekben a "jön megy" kifejezés az mit jelent? Éppen nem esik szét?
Jónéhány hangzatos szóvirágot használnak a hirdetésekben, amelyeket fölösleges fejtegetni, hogy mit is akar jelenteni, sokszor még a hirdető sem tudja, csak látta más hirdetésekben, illetve sokszor a hirdetett állapot nagyon messze van a valóságtól.
Jéghideg klíma, koppanásmentes futómű, jön-megy teszi a dolgát, csak bele kell ülni, és menni - és a többi minőségre utaló "feldicsérés" semmit nem jelent, bármit írhatnak...
Igen, akár azt is jelenti, hogy éppen csak szét nem esik.
Nem tudom, mások hogy vannak vele, de az ilyen szóvirágos hirdetések nekem inkább ellenszenvesek, lehet meg se nézem a részleteket.
"az ilyen szóvirágos hirdetések nekem inkább ellenszenvesek, lehet meg se nézem a részleteket."
Hát ezzel én is pont így vagyok (csak kíváncsiságból kérdezem), mivel nem akarok kisebbségi autódílereket támogatni, akik semmit sem tudnak a kocsiról, vagy ha tudnak se mondanák el....
Ennél már az is szimpatikusabb hirdetés, ha semmit sem írnak. Azt még lehet, hogy csak egy tök rutintalan idősebb eladó hirdette...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!