Golf 3 alapjárat miért nem esik le?
Következő a problémán.
Már a franc se tudja, hogy kezdődött, mi váltotta ki, mert még tavasszal történt, de azóta szenvedek vele, hogy indításnál felpörög 1800-2000ig is a fordulat és persze lassan is esik le, valamint menet közben is gázelvétel után lassan esik le, vagy le sem esik csak 5-10mp múlva kezd el lassan csökkenni, valamint ha üresbe kiveszem is ugyanez a helyzet, sőt ha ők már sebességben csak 1000 körüli alapjáraton megy a kocsi és kiveszem üresbe, akkor még feljebb is ugrik az alapjárat. Szerelőig sokáig nem tudtam elmenni, szóval kb 3 hónap és 10 ezer km alatt egyszer csak egyik pillanatról a másikra megjavult. Szuper volt minden, de egy hónapja fel kellett hozzam az akksit tölteni, majd mikor újra rádugtam a sarukat, újrakezdte az egészet csinálni, hát legszívesebben az egészet szanaszét vertem volna.... Egy hete voltam elektromos szerelőnél de azt mondta nem tudja mi lehet a gond, talán farsot szív valahol... Rohadtul ki lettek segítve vele, főleg hogy minden bizonnyal nem ez a gond, mint mondtam múltkor is egyik pillanatról a másikra megszűnt és akkor kezdte újra mikor leszedtem a sarukat és vissza tettem. Kérlek segítsetek mik lehetnek a problémák, valahol egyszer olyat is olvastam hogy vissza kell állítani programmal, mert az 1.6-os motor nem tudja beállítani magát. A motorkód AEE.
Levegőt biztos kap jól, 2 hete cseréltem ki a légszűrőt és alaposan kipucoltam a légszűrő házat, valamint a fojtószelep előtti kis rész falát, mert volt egy kevés fekete, zsíros lerakódás.
2 hónapja pedig hidrogénes motortisztításon volt, kb 450-500 liter hidrogén ment át a teljes rendszeren, tehát nem kéne bárhol is lerakódás legyen benne, csak minimális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!