Opel Astra G vagy inkább Citroën C3?
A gastra már autó, a c3 egy közlekedési divatcikk.
Az astránál jó esetben csak az olajat kell utántöltögetned, meg kilakatoltatnod a rohadást.
A C3-nál használtan bármire, de szó szerint bármire számíthatsz, hogy előjön.
"C 3 sokall jobb , szebb már egy fokkal magasabb kategória."
Tehát egy Citroen C3 már felső-középkategória lenne?! Azaz például egy Audi A4, a BMW 3-as, Ford Mondeo, Mazda6, Opel Insginia, Toyota Avensis vagy egy Volkswagen Passattal van egy kategóriában? :O
Ma is tanultam valamit, vagy inkább jót röhögtem! :D
A wikipedia szerint a Citroen C3 a kisautók kategóriájába sorolandó, azaz az Opel Corsával egy kategória, szemben az alsó-középkategóriás Astrával.
G Astrám nem volt. A legrégebbi Astrám egy H-s szériás volt. Én szerettem, különösebb meghibásodásom sem volt. Sok km-t beletoltam és a jól ismert közhely ellenére sosem volt mérhető olajfogyasztásom. Azt viszont cáfolnám, hogy H szériától felfelé olyan filléres lenne az alkatrész, ha az ember gyári újakat akar beépíttetni és nem a bontóból akar kukázni egy akármilyen használtat. Bár ez nyilván relatív. A G régebbi, annál lehet hogy még valóban olcsóbb minden. Én is inkább ezt választanám. Nem véletlen hogy ilyen nagy tömegben fut még mindig az utakon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!