Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Opel Astra G vagy inkább...

Opel Astra G vagy inkább Citroën C3?

Figyelt kérdés
Friss jogosítvány mellé "kezdő" autónak melyik lenne jobb?
2019. okt. 12. 22:36
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Opel
2019. okt. 12. 23:15
 2/7 anonim ***** válasza:
73%
Opel. Német vagy Japán között válogass. De ha fehér Az Astra, akkor ne állj az út szélére, mert szívroham messziről :D
2019. okt. 13. 00:14
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
C 3 sokall jobb , szebb már egy fokkal magasabb kategória.
2019. okt. 13. 07:02
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

A gastra már autó, a c3 egy közlekedési divatcikk.

Az astránál jó esetben csak az olajat kell utántöltögetned, meg kilakatoltatnod a rohadást.

A C3-nál használtan bármire, de szó szerint bármire számíthatsz, hogy előjön.

2019. okt. 13. 08:44
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Astra, egyértelműen. Az egyik legolcsóbban fenntartható autó a kategóriában
2019. okt. 13. 08:52
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

"C 3 sokall jobb , szebb már egy fokkal magasabb kategória."

Tehát egy Citroen C3 már felső-középkategória lenne?! Azaz például egy Audi A4, a BMW 3-as, Ford Mondeo, Mazda6, Opel Insginia, Toyota Avensis vagy egy Volkswagen Passattal van egy kategóriában? :O

Ma is tanultam valamit, vagy inkább jót röhögtem! :D

A wikipedia szerint a Citroen C3 a kisautók kategóriájába sorolandó, azaz az Opel Corsával egy kategória, szemben az alsó-középkategóriás Astrával.

G Astrám nem volt. A legrégebbi Astrám egy H-s szériás volt. Én szerettem, különösebb meghibásodásom sem volt. Sok km-t beletoltam és a jól ismert közhely ellenére sosem volt mérhető olajfogyasztásom. Azt viszont cáfolnám, hogy H szériától felfelé olyan filléres lenne az alkatrész, ha az ember gyári újakat akar beépíttetni és nem a bontóból akar kukázni egy akármilyen használtat. Bár ez nyilván relatív. A G régebbi, annál lehet hogy még valóban olcsóbb minden. Én is inkább ezt választanám. Nem véletlen hogy ilyen nagy tömegben fut még mindig az utakon.

2019. okt. 13. 09:37
 7/7 anonim válasza:
100%
OPEL
2019. nov. 9. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!