Férfiként mit vennétek inkább? Audi A4 kombit 2000 es évjárat, vagy Peugeot 307 SW 2004-es évjárat?
Nyilván 1 millió van autóra nem 10+, szóval új Mazda 6, Tesla meg hasonló okosságok kilőve.
Egyébként kis pénzből nem márkát kell venni, hanem jó autót.
Én is nézegetem ezt a kategóriát, mert lassan tervezgetem az építkezést. De én B5.5 Passat kombit választanék. Persze ez nem told akkorát a p/csömön, mint az Audi, de nem nagyon számít, mert a másik autóm jóval többet...
Látom, nem tudtok belenyugodni, hogy jó autóm van!
:-)
8-as voltam.
#8 Akkor praktikum szempotjából az A4 nem ellenfél az SW-nek. :)
SW
-Marha nagy panoráma tető
-7db külön álló ülések ami külön mindegyik állítható,dönthető
-108 féleképpen lehet variálni a belsejét (gyár szerint)
-Minden is belefér nem csak egy fűkasza :D
Amúgy nekem is 307 SW-m van 1.6hdi ami kényelmesebb,mint az A4 192cm magasságommal ez tapasztalat.
Sw után már klausztrofóbiám van,ha beleülök egy "sima" autóba...a franciák nagyon eltalálták a feeling-ét.
+1 Az SW-nek.
„Ne verd már magad ennyire egy 116 lóerős Audira istenkém :D Egy új Swift tud ennyit.“
Ja, csak a a buzukiból a nyomaték meg az anyag hiányzik. Ne hasonlítsunk már egy lendkerekes motort egy dieselhez.
116 LE Audi... Az mi az a fos?
21 éves MX-5-ösöm is 140 LE már.
De nekem mindegy, toljad csak a rákot a gyerekeidbe az olajos traktoroddal.
Vegyél egy 23 éves (1996-os) ferdehátú Nissan Primera P10-et.
Szép, és jó. És mivel régi, olcsó megvenni. Fenntartani már lehet, hogy drága lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!