Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményetek erről az...

Mi a véleményetek erről az olcsó, tágas amerikai autóról? Napi használatra jó lenne?

Figyelt kérdés
[link]
2019. okt. 6. 09:54
 1/10 anonim ***** válasza:
70%
Nehezebb hozza alkatreszt szeretni, marpedig ilyen korban szukseg lesz ra.
2019. okt. 6. 09:57
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem olcsóbb cseppet sem mint hasonló más autó, csak ha ez elromlik körülményesebb az alkatrészt beszerezni.
2019. okt. 6. 10:24
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ja és én nem látom hogy tágasabb lenne mint egy Suzuki vagy egy kis Opel.
2019. okt. 6. 10:25
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem rossz, ennyi pénzért simán kipróbálnám, de számítanék arra, hogy a P-s rendszám (valószínűleg nemrég importált), a 17 év, és a nem feltétlen valós majdnem 200e km tartogathat kellemetlen meglepetéseket...

Én azt mondom, ha van fölös 500 ezred, vedd meg, próbáld ki, élvezd, de készülj fel zsebbe nyúlós meghibásodásokra, amik simán viszik még egyszer (vagy többször) az autó vételárát.

Az mondjuk mindenképp előny, hogy nem automata. Nem azért, mert az automaták alapból rosszak, hanem mert itthon kevesen tartják karban az automata váltójukat, és ezért van belőlük sok véres torkú.

2019. okt. 6. 10:30
 5/10 anonim ***** válasza:

Ezt a tipust Malajziában gyártották, nagyon régen próbáltak ide is eladni belőle, de nem volt rá bátorsága egy forgalmazónak sem. Aztán kiderült, hogy egészen jó autó.

Vedd meg, és élvezd. Amióta feltalálták az egyre jobb csomagküldőket, az internetes rendelést, nincs probléma alkatrészbeszerzéssel sem.

Nem biztos, hogy azonnal javítással kell kezdened.

2019. okt. 6. 10:40
 6/10 Nyakasparasztgazda ***** válasza:
Nekem nem kéne
2019. okt. 6. 11:33
 7/10 anonim ***** válasza:
Sosem unja meg.
2019. okt. 6. 14:08
 8/10 anonim ***** válasza:
#5 Te valamit nagyon benézhettél,mivel a Neon-t (is) igaz,hogy Usa márka viszont ausztriában gyártották az európai modelleket.Alkatrészt a gyártónak meg jogilag kell biztosítani,ha jól tudom kb 20évig.
2019. okt. 6. 14:56
 9/10 anonim ***** válasza:

Ez nem kifejezetten tagas. Kb opel astra meretu.

Eleg oreg ez az auto, napi hasznalatra nem a legjobb, talan masodik autonak.

2019. okt. 11. 22:47
 10/10 Barnabas333 ***** válasza:
Igénytelen kocsi, egy régi haveromnak volt, de már 11 éve nem találkozom vele. Kényelmes, te tudod, ha olyat akarsz amit kevesen használnak, de lehet belőle drága hobby is ha mellé nyúlsz... És úgy látom ez a nagybani piac ott 7,5 éve vettem egy Mazdát egy neppertől, 6,5 évig használtam, de az utolsó 3 évben már 500ezer ment el rá, azt már kár volt inkább el kellett volna adni előtte.
2019. okt. 13. 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!