Chevrolet Spark autómnál a hátsó féklámpa izzó kiégett! A szerviz könyv ezt írja: Csavarja ki a két csavart és vegye ki a lámpaházat! Kivettem a két csavart, de nem lehet kivenni a lámpaházat! Mozog, de nem vehető ki! Mi lehet a probléma?
Nagyon köszönöm a válaszát!Próbáltam ide-oda mozgatni, de féltem, hogy eltörik!Hétfőn elmegyek a Gyulai (Pesti úti)szervizbe és kérem a segítségüket! Ide járok már 2007 óta!Szerintem is valami műanyag patent/ok nem engedik el!
Üdvözlöm!
Pedig nem nagy feladat, van róla videó is.
Régebbi:
https://www.youtube.com/watch?v=Xje5Bdcr4zM
Újabb:
Nagyon köszönöm a videókat! Új korában én is ki tudtam venni a lámpabúrát! Valamiért nagyon akad és nem merem feszegetni, pedig mozgatom és húzom rendesen! Megpróbálom, de nehogy eltörjön! Még egyszer nagyon köszönöm a videókat!
Ui: Jó a kézügyességem, de most csődöt mondtam!
Csak még annyit, hogy sikerült, de a szemem majdnem kiugrott
az erőlködéstől, amíg a két műanyag patent kicsúszott a fészkéből! Kösz a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!