Suzuki sx4 GS 1.6 WD típusú autóba lehet szerelni tempomatot?
Figyelt kérdés
Sziasztok, imádom az autóm 13 éves és semmi pénzért nem cserélném le. Csak az az egy zavar hogy a tempomat ebbol az évjáratból kimaradt és viszonylag nagy távolságokat teszek meg. Hol tudnék szereltetni bele ha egyáltalán lehet és kb mennyiért?2019. okt. 4. 20:44
1/2 anonim válasza:
Nem bele szerelik hanem az agya van úgy programozva hogy azt is tudja. De persze egy kapcsoló is van hozzá.
2/2 anonim válasza:
A google a barátod, szívesen segít :)
Nekem pl. elsőre ezt dobta ki:
Vagy megrendeled külországból, vagy megkeresed Mo-n ki forgalmaz ilyet v. hasonlót (google a barátod!)
Egy (kis műszaki érzékkel) akár saját magad is be tudod szerelni- én már csináltam ilyet (nem szuzukin), és sikerült (és nem vagyok autószerelő). Ha nem akarsz vele vesződni, elviszed egy autóvillamossággal/autóhifivel foglalkozó helyre és berakják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!