Autót vennék ajándékba?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Van formanyomtatvány arra, ha használt autót szeretnék ajándékba venni valakinek? Tehát én venném, de igazából nem az én nevemen lenne. Meglepetés lenne, így nem szeretném ha a tulaj jelen lenne az adás-vételnél. Mit-hogy lehet tenni ilyen helyzetben? Köszönöm előre is a válaszokat.2019. okt. 3. 21:55
11/13 A kérdező kommentje:
ajándékozásnál tényleg nincs illeték egyenes ágon, de ügyvédi költség akkor is van :)
2019. okt. 4. 12:42
12/13 anonim válasza:
Már sokadszorra írod, milyen ügyvédi költségről beszélsz?
13/13 A kérdező kommentje:
Bocsánat, nem szoktam minden nap a gyik-ra járni, azért nem válaszoltam eddig :) ügyvédi költséget azért írtam, mert úgy gondoltam ügyvéd előtt kellene ajándékozni, nem elég esetleg egy sima két tanús ajándékozási szerződés. De végül is úgy oldottuk, meg, hogy amikor a neten találtunk egy ár-érték arányban jónak tűnő kocsit, felhívtam anyut, hogy öltözzön a férjem megy érte, mennek kocsit venni. Így igazából meglepetés volt, mert nem tudott róla, hogy hetek óta kocsit keresünk neki, de mégis láthatta mit néztünk ki neki (hozzáteszem azonnal beleszeretett:) ) és nem kellett ajándékozni, aláírást hamisítani stb :)
2019. okt. 12. 14:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!