Hány óra vezetés után sikerülhet-, sikerült a forgalmi vizsga?
0-ról indultam. Még tanulok. 11 órán vagyok túl. Ahogy a 9.-en vezettem átmentem volna a vizsgán simán. A 10. órámról ne beszéljünk... Köd volt és letompított. Az oktatómnak nagyon fájt a feje. Jó csapat voltunk:D:D
Meglátjuk mennyi kell, de én jóval többre számítok mint a kötelező 30. 31 éves fejjel kezdtem 1 hónapja, mert 4 hónapot vártam erre az emberre, aki az oktatóm. Nem bántam meg! Olvasom a hozzászólásokat... Szerintem aki hibázik, az többnyire az izgalom miatt van. Megjegyzem tuti nem fogok én sem hibátlanul átmenni. Valami figyelmetlenség biztosan lesz. De nem baj. Viszont, az oktatóm főleg az abszolút bukást jelentő hibákra hegyezi ki az órákat, és arra háklis nagyon. Szerencsére. Ha ezek már az elejétől rögzülnek, ezekkel biztos nem lesz baj a vizsgán. Persze figyel a többi hibára is, amiért "csak" hibavonal jár, mert hipp-hopp összejön a 10, de én örülök neki, hogy ezeket gyakoroltatja. És nem baj, ha szigorú. Meg lesz az eredménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!